Ψήφισε την ταινία

Είσαι ο παραγωγός ή ο δημιουργός αυτής της ταινίας και διαφωνείς να προβάλλεται στο shortfilm.gr; Στείλε μας την γνώμη σου στο info@t-short.gr και η ταινία θα εξαιρεθεί από την λίστα μας.
Η ταινία δεν διαγωνίζεται. Είναι ενσωμάτωση στο site μας της αρχικής της ανάρτησης και η προβολή της εδώ είναι μόνο για αρχειακούς λόγους και σε καμία περίπτωση εμπορικούς.

Under stress (ταινία από το internet) Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Σκηνοθέτης:
Πατσουρίδης Πάρης
Είδος:
Μυθοπλασία

Περιγραφή

Η 4η μικρού μήκους του Πάρη Πατσουρίδη που βραβέυθηκε στο Φεστιβάλ Δράμας με το 2ο Βραβείο Καλύτερης Ψηφιακής Ταινίας, στο 1ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας (Βραβείο Ερμηνείας στη Μαρκέλλα Γιαννάτου), στο 5ο Artfools Video Festival (Βραβείο Καλύτερης Ταινίας) και στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Ταινιών Κύπρου με το Βραβείο Φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Παίζουν οι: Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μαρία Τσιμά, Χριστίνα Μητροπούλου, Δημήτρης Αγοράς, Μάκης Αρβανιτάκης.

Δ/νση Φωτογραφίας.......Γαβριήλ Λουκέρης
Μοντάζ............................. Μίλτος Μπούμης
Sound Design................Γιάννης Χρηστίδης
Original Soundtrack.......Snooze Loop

Φωτογραφίες, συντελεστές και περισσότερες πληροφορίες: http://www.facebook.com/under.stress http://www.imdb.com/title/tt2023840/ http://www.wix.com/ppatsouridis/web
____________________________________________________________________________

This is the 4th short film by Paris Patsouridis that has been awarded the 2nd Best Digital Short Film Award at the Short Film Festival of Drama, the Best Acting Award (Markella Giannatou) at the 1st Digital Short Film Festival of Athens nad the CUT Student Award at the 1st International Short Film Festival of Cyprus.

Starring: Markella Giannatou, Maria Tsima, Christina Mitropoulou, Dimitris Agoras, Makis Arvanitakis.

Director of Photography.......Gabriel Loukeris
Editor.......................................Miltos Boumis
Sound Designer..................Giannis Christidis
Original Soundtrack.............Snooze Loop

Photos, full credits and more info: http://www.facebook.com/under.stress http://www.imdb.com/title/tt2023840/ http://www.wix.com/ppatsouridis/web