Συγκρατήσου (ταινία από το internet)

Ψήφισε την ταινία

Είσαι ο παραγωγός ή ο δημιουργός αυτής της ταινίας και διαφωνείς να προβάλλεται στο shortfilm.gr; Στείλε μας την γνώμη σου στο info@t-short.gr και η ταινία θα εξαιρεθεί από την λίστα μας.
Η ταινία δεν διαγωνίζεται. Είναι ενσωμάτωση στο site μας της αρχικής της ανάρτησης και η προβολή της εδώ είναι μόνο για αρχειακούς λόγους και σε καμία περίπτωση εμπορικούς.

Συγκρατήσου (ταινία από το internet) Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Σκηνοθέτης:
Καραχρήστος Πάνος
Είδος:
Μυθοπλασία

Περιγραφή

Οι άνθρωποι κρατάνε πολλά μέσα τους. Καθένας και καθετί διαφορετικό. Μια ιστορία προσωπικής καταπίεσης, μιας έντονης αυτοσυγκράτησης, σε μια καθημερινή ρουτίνα.
Όλοι μας καθημερινά καταπιέζουμε συναισθήματα, σκέψεις και αυθόρμητες αντιδράσεις. Συγκρατούμε ένα κομμάτι του εαυτού μας, για χάριν του κοινωνικού συνόλου, της οικογένειας μας, της σχέσης μας. Πόσο ευτυχισμένοι νιώθουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες; Αυτή η καταπίεση των συναισθημάτων και των αναγκών μας, δεν μας επηρεάζει στις σχέσεις μας με τους άλλους; Σίγουρα, αυτή η αυτοσυγκράτηση, μας κρατάει σε ένα κοινωνικά υψηλό επίπεδο, όμως ρίχνει τη ψυχολογία μας και την διάθεση για συναναστροφή με άλλους ανθρώπους. Όμως ένα είναι βέβαιο. Πάντα συγκρατούσαμε τον εαυτό μας και πάντα θα τον συγκρατούμε.
Μία τραγωδία, με άγνωστη κατάληξη, όταν ένας νέος άνθρωπος, καταπιέζει, συγκρατεί τα συναισθήματα και τις ανάγκες του, για χάριν του περίγυρού του.

Για το γύρισμα χρησιμοποιήθηκε μια Canon 70D, με διάφορους φακούς και εξωτερικό μικρόφωνο.
Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα Like στο βίντεο, αλλά και με ένα subscribe στη σελίδα μας στο Facebook. Εμείς είμαστε εδώ για κάθε σας ανάγκη σε βίντεο παραγωγή, αλλά και για να σας ψυχαγωγούμε.

Η σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/BlackxFilms
Το προφίλ μας στο Twitter:
https://twitter.com/BlackXFilms
Ακολουθήστε μας και στα φωτογραφικά μας βήματα στο 500px:
http://500px.com/Panosblack

Τα δικαιώματα για το soundtrack ανήκουν στους, Cedric Baravaglio, Jonathan M. Ochmann και Zdravko Djordjevic και είναι από το album Atmostra III. Η μίξη για την δική μας έκδοση του κομματιού, έγινε από τον Θανάση Μπεζαϊντέ.

Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Τρίμπο, τον Γιώργο Ζουμπουρλή και την Ελένη Σάννα, για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο cast, αλλά και την εξαιρετική ερμηνεία τους, αν και δεν είναι επαγγελματίες, ούτε μαθητευόμενοι ηθοποιοί. Ευχαριστούμε επίσης τον Γιώργο, για τις πολύτιμες συμβουλές του για τον φωτισμό, κάτι στο οποίο και εξειδικεύεται. Τέλος, ευχαριστούμε το κατάστημα CrepArt, για την προσφορά του σε καφέ και φαγητό, τις ημέρες των γυρισμάτων.