Μόνο για σήμερα (ταινία από το internet)

Ψήφισε την ταινία

Είσαι ο παραγωγός ή ο δημιουργός αυτής της ταινίας και διαφωνείς να προβάλλεται στο shortfilm.gr; Στείλε μας την γνώμη σου στο info@t-short.gr και η ταινία θα εξαιρεθεί από την λίστα μας.
Η ταινία δεν διαγωνίζεται. Είναι ενσωμάτωση στο site μας της αρχικής της ανάρτησης και η προβολή της εδώ είναι μόνο για αρχειακούς λόγους και σε καμία περίπτωση εμπορικούς.

Μόνο για σήμερα (ταινία από το internet) Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Σκηνοθέτης:
Αθανασίου Γαβριήλ
Είδος:
Μυθοπλασία

Περιγραφή

Η ταινία "Μόνο για σήμερα" διαδραματίζεται στον χώρο μιας γκαλερί, πιο συγκεκριμένα στο ασανσέρ αυτής. Εκεί τυχαίνει και εγκλωβίζονται ένα αγόρι και ένα κορίτσι που είναι συνεργάτες. Το αγόρι έχει παρατηρήσει στο παρελθόν την κοπέλα και του είχε αρέσει αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να την γνωρίσει. Έτσι θεωρεί αυτή την τυχαία συνάντηση πολύ καλή ευκαιρία και επιτέλους κάνει το πρώτο βήμα. Η κοπέλα αν και στην αρχή νευρική και ίσως φοβισμένη, σύντομα του ανοίγεται με αποτέλεσμα το αγόρι γρήγορα να διαπιστώσει ότι η κοπέλα πρόκειται να μετακομίσει στον Καναδά για να μείνει με το αγόρι της. Αυτός αν και απογοητεύεται αρχικά, η ελπίδα του δεν πεθαίνει γιατί μαθαίνει πως δεν τα πάνε τόσο καλά. Το ασανσέρ αρχίζει να δουλεύει πάλι.

Γυρισμένη στα πλαίσια της σχολής Κινηματογράφου.

------------------------------------------------------
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μαρία Λασκαρίδου
Οπερατέρ - Βοηθός Μοντάζ: Δημήτρης Καλλιφατίδης
Παραγωγή - Σκριπτ: Γιάννης Σιδέρης
Ενδυματολογία - Σκηνογραφία: Δημήτρης Τσακαλέας
Σενάριο - Φροντιστής: Αποστόλης Τσάμης
Σκηνοθεσία - Μοντάζ - Ήχος - Εφέ: Γαβριήλ Αθανασίου

Παίζουν: Μελίνα Λουκανίδου, Δάνης Αρβανιτίδης