Ψήφισε την ταινία

Είσαι ο παραγωγός ή ο δημιουργός αυτής της ταινίας και διαφωνείς να προβάλλεται στο shortfilm.gr; Στείλε μας την γνώμη σου στο info@t-short.gr και η ταινία θα εξαιρεθεί από την λίστα μας.
Η ταινία δεν διαγωνίζεται. Είναι ενσωμάτωση στο site μας της αρχικής της ανάρτησης και η προβολή της εδώ είναι μόνο για αρχειακούς λόγους και σε καμία περίπτωση εμπορικούς.

ΣΥΜΒΟΛΗ (ταινία από το internet) Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Σκηνοθέτης:
Βιτωράκης Μιχαήλ
Είδος:
Ντοκιμαντέρ

Περιγραφή

Ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους (Μπουρούντι 2014)

Η «Συμβολή» αποτελείται από μια ομάδα εθελοντών που μέσα από το σύλλογο αυτό προσπαθούν να δώσουν, σε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 72 εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε σχολείο, την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Κάθε καλοκαίρι οργανώνουμε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Με τον τρόπο αυτόν προσφέρουμε λίγες μέρες ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού, άθλησης, φαγητού, καθαρού νερού, ιατρικής περίθαλψης και μαθημάτων υγιεινής κάνοντας χιλιάδες χαμόγελα να ανθίσουν στα πρόσωπα των φτωχών παιδιών στη Μαδαγασκάρη, την Ουγκάντα και από το 2014 στην Ρουάντα και στο Μπουρούντι όπου και πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ.

Την παραγωγή του πρώτου μικρού μήκους ντοκιμαντέρ υπογράφει το mykriti.gr
Κάμερα, μοντάζ: Βιτωράκης Μιχάλης.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και ευχόμαστε πολύ σύντομα να βρεθούμε ξανά σε κάποια από τις αποστολές μας.