MICHALIS & LETA WEDDING SKETCH (ταινία από το internet)

Ψήφισε την ταινία

Είσαι ο παραγωγός ή ο δημιουργός αυτής της ταινίας και διαφωνείς να προβάλλεται στο shortfilm.gr; Στείλε μας την γνώμη σου στο info@t-short.gr και η ταινία θα εξαιρεθεί από την λίστα μας.
Η ταινία δεν διαγωνίζεται. Είναι ενσωμάτωση στο site μας της αρχικής της ανάρτησης και η προβολή της εδώ είναι μόνο για αρχειακούς λόγους και σε καμία περίπτωση εμπορικούς.

MICHALIS & LETA WEDDING SKETCH (ταινία από το internet) Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Σκηνοθέτης:
Tweak Productions
Είδος:
Video Clip

Περιγραφή

1-9-12 / Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

email : thetweakproductions@gmail.com
genre: short video clip comedy romance, ρομαντικη κωμωδια μηκρου μηκους
Μια ταινια μικρου μηκους επηρεασμενη απο μια παλια ελληνική ταινία (ρομαντικη κωμωδια) που ονομαζεται η δε γυνη να φοβηται τον ανδρα.
Οι νεονυμφοι Μιχαλης και Λετα παιζουν στο βιντεο κλιπ. Το ζευγαρι επελεξε να παιξει αυτο πριν απο την εισοδο τους στην δεξιωση του γαμου τους. Ο κοσμος το ευχαριστηθηκε και γελασε με αυτη την πρωτοτυπη εισοδο! Μιχαλη και Λετα να ζησετε και να ειστε για παντα ευτυχισμενοι!
A spoof sketch from an old Greek comedy movie called η δε γυνη να φοβηται τον ανδρα translation; the woman should be afraid of her man.
Real life newlyweds Michalis and Leta act in the short movie. The couple chose this to play before entering their wedding reception. The guests laughed and enjoyed this original entry! Michalis and Leta you two are one of the best couples we have ever seen, we wish you a happy married life!