Χειμερία Νάρκη - Hibernation (ταινία από το internet)

Ψήφισε την ταινία

Είσαι ο παραγωγός ή ο δημιουργός αυτής της ταινίας και διαφωνείς να προβάλλεται στο shortfilm.gr; Στείλε μας την γνώμη σου στο info@t-short.gr και η ταινία θα εξαιρεθεί από την λίστα μας.
Η ταινία δεν διαγωνίζεται. Είναι ενσωμάτωση στο site μας της αρχικής της ανάρτησης και η προβολή της εδώ είναι μόνο για αρχειακούς λόγους και σε καμία περίπτωση εμπορικούς.

Χειμερία Νάρκη - Hibernation (ταινία από το internet) Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Σκηνοθέτης:
Κουκιάς-Παντελής Αλέξιος
Είδος:
Μυθοπλασία

Περιγραφή

Η Ελευθερία είναι φοιτήτρια ψυχολογίας, η οποία εργάζεται σε υπηρεσία είσπραξης οφειλών. Λόγω των δεοντολογικών της ορίων, αντιμετωπίζει τη δυνατότητα να απολυθεί.

Παίζουν: Ελευθερία Χασανι,Αλέξανδρος Μαυρόπουλος,Γιώργος Κισσανδράκης.Φαίη Βολορου,Μάνος Βαβαδακης,Γιάννης Παπαδοπουλος,Τριαντάφυλλος Κιστης,Δημήτρης Κουκιας,Στέφανος Καντουνης.
Σκηνοθεσία: Αλεξιος Κουκιας-Παντελης.
Σενάριο: Βασιλης Τακας, Αλεξιος Κουκιας-Παντελης.
Διεύθυνσνη φωτογραφίας:Βασίλης Καμιναρης
Μοντάζ, Βοηθός Σκηνοθέτη:Νίκη Μαλλιωτάκη.
Σκηνογραφία:Μαρία Παπαδημητρίου.
Ηχοληψία/Σχεδιασμός ήχου: Άρης Παυλιδης.
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Τσιλιφωνης.
Μουσική:Κωνσταντίνος Μουζακίτης.
Οπερατέρ: Κώστας Δαβελας.


Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους καλλιτέχνες και στους δημιουργούς, καθώς και στις εταιρείες τους.
Η παραπάνω ταινία δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό όφελος και κανένα σκοπό ως προς την παραβίαση των αξιώσεων που έχουν οι εταιρείες καθώς και οι ανωτέρω δημιουργοί του, αλλά προορίζεται μόνο για διασκέδαση.
Εάν πάραυτα θίγονται τα συμφέροντα κάποιου ή οι δημιουργοί της ταινίας το επιθυμούν, για οποιονδήποτε άλλο λόγο, είμαι πρόθυμος να προβώ στην άμεση και οριστική διαγραφή του.