Ψήφισε την ταινία

Για να ψηφίσεις την ταινία, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
Η ταινία ψηφίστηκε από 2 επισκέπτες με βαθμολογία 0,42 (για τη βαθμολόγηση των ταινιών χρησιμοποιήθηκε ο αλγόριθμος Bayesian, τον οποίο εφαρμόζει και η Internet Movie Database).

Φωτογραφικό υλικό

Men don't cry_video clip Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Χώρα:
ΕΛΛΑΔΑ
Είδος:
Video Clip
Έτος:
2002

Τεχνικά στοιχεία

Format:
film
Χρώμα:
Χρώμα
Διάρκεια:
2' 42''
Ήχος:
Dolby SR

Συντελεστές

Σκηνοθέτης:
Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης
Παραγωγός:
Χατζημιχαηλίδης Κυριάκος - t-short
Σενάριο:
Γιάννης Τσίρος
Διεύθυνση Φωτογραφίας:
Κυριάκος Βλοντάκης
Μουσική:
Αντώνης Λιβιεράτος
Ηχοληψία:
Σπύρος Δρόσος
Μοντάζ:
Ηλίας Δημητρίου
Σκηνικά:
Κέλλυ Βρετού - Μιχάλης Τοπκαράς
Κοστούμια:
Κέλλυ Βρετού - Μιχάλης Τοπκαράς
Ηθοποιοί:
Θεμιστοκλής Πάνου, Πέτρος Λαγούτης

Περίληψη

Η απρόσμενη επίσκεψη ενός ταλαιπωριμένου, άστεγου και άρρωστου νεαρού, στο σπίτι ένος τραπεζικού στελέχους, αναβιώνει το παρελθόν και ανατρέπει με τραγικό τρόπο την ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή του.

Σκεπτικό - Σχόλια

Το video αυτό βασίζεται στήν ταινία "οι άντρες δέν κλαίνε".

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

Μουσική

0:00
0:00

Βιογραφικό σκηνοθέτη Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης

kirhatz@t-short.gr :Email www.t-short.gr/kirhatz :webpage Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1963. Σπούδασε παραϊατρικά επαγγέλματα και παράλληλα Κινηματογράφο, Θέατρο, Φωτογραφία. Στον κινηματογράφο εργάζεται από το 1985 ασχολούμενος σε πάρα πολλά στάδια στην κατασκευή μιάς ταινίας. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως σκηνοθέτης διευθυντής παραγωγής και Παραγωγός. Έχει ασχοληθεί σημαντικά με τον τομέα της μικρού μήκους ταινίας έχοντας και ο ίδιος πέντε ταινίες μικρού μήκους ως σκηνοθέτης: («Προδοσία» 1990, «Του Χάρου Τα Δόντια» 1996, «Alimentare» 1998, «Ο έρωτας» 1999, «Οι Άντρες Δεν Κλαίνε» 2001, «Υστατη Προσπάθεια» 2003). Σαν Δ/ντης παραγωγής έχει κάνει πολλές ταινίες μικρού μήκους μεταξύ των οποίων και πολλές μεγάλες παραγωγές: («Νυμφίος», «Jazz», «Καφές», «Η Αλληλουχία των Κήπων», «Χτες το Απόγευμα», «Tricolore», «Merry Kitsmash», «Κοιμάσαι παππού;», «Μικρός Ινδιάνος», «Χάρτινοι αετοί», «Τι κολυμπάει και γελάει», «Ο χορός της αλογόμυγας», «Αποχαιρετώντας», «Ο τελευταίος Φακίρης», «Η μέρα μετά», κ.α). Άλλες δουλειές του είναι: «Ηνίοχος» μεγάλου μήκους, σκ. του Αλέξη Δαμιανού (τομέας παραγωγής), «Η Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά» μεγάλου μήκους, σκ. του Πάνου Κούτρα (δ/νση παραγωγής). Στην TV μεταξύ άλλων: «Χαραυγή» (βοηθός σκηνοθέτη), «Ο Μεγάλος Θυμός» (δ/νση παραγωγής) του Κώστα Κουτσομύτη. Επίσης έχει ασχοληθεί σκηνοθετικά με: Παιδικές Σειρές, Video Art, και Video Clip. Σαν ηθοποιός έπαιξε στις παραστάσεις: «Ερωτόκριτος» 1990 σκ. Τηλέμαχος Μοδατσάκης, «Ματωμένος Γάμος» 1992 σκ. Θανάσης Παπαγεωργίου. Επίσης σε ταινίες των Γλυκοφρύδη, Τσαρουχά, Γιούργου, Κούνδουρου. Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο το 2001 την παράσταση μουσικό θέαμα «Βαλίτσα» με τον Κώστα Ζαχαράκη. Υπήρξε μέλος, Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος του Δ.Σ του σωματείου «μικρό» φορέα για την προώθηση της ταινίας μικρού μήκους. Τον Δεκέμβριο του 2000 ιδρύει την Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία «t–shOrt» με αντικείμενο δραστηριοτήτων την ταινία μικρού μήκους και τα «μικρά» καλλιτεχνικά δρώμενα. Με την εταιρεία έχει παράγει έξι ταινίες μικρού μήκους, έχει εκδώσει δύο τόμους με σενάρια από ταινίες μικρού μήκους και έχει ήδη κατασκευάσει το Portal για την ιστορία της Ελληνικής ταινίας μικρού μήκους από το 1932 μέχρι σήμερα στην διεύθυνση www.shortfilm.gr. καθώς και το www.bigbang.gr πρώτο διαδικτυακό φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου.

Σχόλια επισκεπτών

από το νεότερο από το παλιότερο
Για να δημοσιεύσεις τα σχόλιά σου, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
4/5/2006 11:26:31 μμ

paris_tselios@yahoo.co.uk

A bit of a cliche...soundtrack's good though...
4/2/2007 9:33:06 μμ

mariap_80@hotmail.com

kaloutsiko
2/6/2007 2:46:18 μμ

karakasis@koyinta.gr

καλό!μου αρεσε