Για ένα διάστημα τα βίντεο θα είναι απενεργοποιημένα λόγω αναβάθμισης.
The videos will be unavailable for a while due to site upgrade.Περιλήψεις όλων των ταινιών με αλφαβητική σειρά

......για να βρείτε εύκολα ποια σας ενδιαφέρει να δείτε!

THIS FEELING

Τι έγινε το πρωί στο διαμέρισμα του Νίκου και της Κατερίνας? Που τελειώνει η ψευδαίσθηση και που αρχίζει η πραγματικότητα? Μια απώλεια είναι συχνά αιτία αλλαγών στη ζωή μας, αλλά τι συμβαίνει όταν δεν μπορούμε να δεχτούμε την αλήθεια της?

This Is Not A Joke

Tom, an attractive young artist from Europe, convinces Sophie, a 30-year-old independant woman that loves painting, that he has finally stopped drifting around; he is in love. Mesmerized, she builds all her decisions around him, but the final decision is his, proving it was all a game of deception.

TINY SPACE

Ένας ανώνυμος, περιπλανώμενος άντρας μοιάζει ν' αναζητά κάτι καθώς προχωρά στα ενδότερα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου. Πάντα μ' ένα τσιγάρο στο στόμα.

To not disturb

Luke is a 28 year old programmer, he found a job immediately after graduation. The company in which he works is in crisis. For a number of misunderstandings Luke realizes he is about to be fired, then he decided to go to San Francisco and realize his dream: to work in the "Silicon Valley". This provokes mixed feelings in the people around him.

Tomorrow will tell

Carefree guy, Romain is kicked out the flat he was crashing. With no money in his pocket, he is calling his friends all day to find a place to go. But with the night approaching, the promise of a bed become incertain. Will he sleep outside

Tα παιδιά είναι ζωή

Ο Λεόν χρεωστάει ένα σημαντικό ποσό στον Αρχηγό του υποκόσμου! Η διορία πλησιάζει στο τέλος της και πρέπει να δράσει άμεσα για να του το επιστρέψει . Ο Λεόν θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει αλλά καμιά φορά η τύχη δεν είναι σύμμαχος των τολμηρών.

ULALUME

Δυό νέοι προσπαθούν να αρθρώσουν λόγο σε ένα κόσμο γεμάτο πληροφορίες. Ο λόγος τους σπάει από τους ήχους που εκπέμπουν οι τεράστιες κεραίες που τους έχουν περικυκλώσει.

Una leyenda urbana

Teaser Μακιγιάζ ερχόμενου album του συγκροτήματος Bad Bid.

Unsuspected Time

Unsuspected Time unfolds between scenes of daily life in the centre of Rotterdam and allegoric images of human anxiety, which borrow something of the atmosphere seen in detective stories and action movies.

URBAN LABYRINTH

Στην πολύβοη πόλη, οι κάτοικοι δοκιμάζουν τις αντοχές τους κάθε μέρα. Σαν φάντασμα, η μητρόπολη επηρρεάζει τον κόσμο εν τη απουσία της, μόνο με τον ήχο της κυκλοφορίας. Η διαβίωση καθίσταται προβληματική, άνθρωποι ως αποτέλεσμα «χάνονται», δεν ξέρουν τον προορισμό υους.

Vagina

Ο Λαυρέντιος Παπακαλέργης είναι δάσκαλος κιθάρας και ανερχόμενος ηθοποιός. Πηγαίνει σε κάθε οντισιόν με το προκλητικό μονόπρακτο που έγραψε ο ίδιος, περισσότερη όμως επιτυχία έχει στις κοπέλες που τους διδάσκει κιθάρα, μιας και έχει μια πολύ ιδιαίτερη φήμη. Ο Λαυρέντιος είναι λάτρης του γυναικείου σώματος, ειδικά ένα συγκεκριμένο σημείο αυτού...

Village Fashion

The still waters of a village in the middle of nowhere is disturbed by the arrival of a woman. After initial feuds local wives try to reconquer their husbands with the help of the new-comer, a cosmopolitan fashion designer.

Wat a sin a no

Punkrock με κινέζικο στίχο - γραφικά - καταιγισμός από φιλμάκια τυπογραφίας του περιοδικού e-net surfing που έπαψε να κυκλοφορεί - εικόνες σύμβολα... όλα μαζί ενωμένα για μια εικαστική απόδοση των ρυθμών της εποχής μας.

Wedding Duet

Two lovers. A great day. Everything should be perfect.

Withheld

The story of a man that commits a murder prevents assault to a woman.

WITHOUT

΄Ενας άντρας μόνος στο σπίτι περιμένει. Η πόρτα ανοίγει και μπαίνει η γυναίκα του με το παιδί του που τους έχει χάσει σε ατύχημα. Η φαντασία του παίζει παιχνίδια.

Written / Unwritten

Outside a maternity ward, a Roma family is announced their underage daughter has just had a baby girl. Pardică (50) doesn’t seem to celebrate the moment; he is very displeased with this early pregnancy, for which he blames his wife. However, things become even tenser when a hospital employee asks them to sign some papers and discovers issues related to their IDs and their status as parents of the underage new mother. The imminent danger of state authorities separating them from their daughter determines Pardică to take action.

XXX Live

¨Ενα ξενοδοχείο στο κέντρο μιας μεγαλούπολης..Μία τελευταία ευκαιρία..

YOU BETTER PRAY

Η ιστορία ενός μαγικού βιβλίου και το πώς μια κοπέλα ανακάλυψε τις ιδιότητες του και το τι αποφάσισε να κάνει με αυτό.

Zalzalak

It is the story of a seed turning into a big tree.

Αγάπη και κατανόηση

Ο Μαθητής ψάχνει για αγάπη και κατανόηση. Ο Κακός σκοτώνει το Δάσκαλο. Ο Μαθητής νικάει τον Κακό. Το πνεύμα του Δασκάλου δείχνει στο μαθητή το δρόμο για το Τσι.

ΑΓΑΠΗ ΤΡΥΦΕΡΗ

Ο Μισέλ, ένας 45άρης καταξιωμένος και κυνικός σκηνοθέτης ετοιμάζει την καινούργια του ταινία "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" με πρωταγωνίστρια την Αγγελική, μία 27χρονη σχετικά άγνωστη ηθοποιό με την οποία έχει και σχέση. Ο Μισέλ σκοπεύει να είναι και η πιο πολυσυζητημένη του ταινία όχι μόνο γιατί ο Ρωμαίος είναι ψηφιακός αλλά γιατί σχεδιάζει να σκοτώσει την Ιουλιέτα στα μισά της ταινίας και να ανατρέψει τον Shakespeare εντελώς. Γι' αυτόν αυτό που πραγματεύεται το έργο είναι μια ψευδαίσθηση. Όταν όμως ο ψηφιακός Ρωμαίος βγαίνει απ' την ταινία να επικοινωνήσει με την ρομαντικά απογοητευμένη Αγγελική, αυτή θα βρεθεί αντιμέτωπη με αυτό που ψάχνει αλλά και με τον ίδιο της τον εαυτό.

ΑΜΦΙΧΕΙΡΑΣ

Με ποιόν τρόπο μπορείς να διακόψεις τους γόρδιους δεσμούς σου.

Ανάμεσα

Ένα ζευγάρι θέλει να κάνει μια ευχή. Μια "μπορούμε κι αλλιώς" ταινία που στοίχισε μόλις 1 ευρώ.

ΑΝΝΑ

Η ιστορία εξελίσεται μεταξύ μιας εφηβικής παρέας όπου ο Σπύρος είναι ο κεντρικός ήρωας. Είναι έξυπνος αλλά χαμηλών τόνων και ερωτευμένος με την Άννα... χωρίς να της το χει πει ποτέ! Ο Νίκος είναι φαινομενικά ο πιο θαραλλέος και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της Άννας. Θέλοντας να της αποδείξει πόσο τολμηρός είναι κατέληξαν στο δάσος της καταχνιάς προκειμένου εκείνος να τραβήξει το μαχαίρι απ’ το δέντρο… Είχε διαβάσει σε ένα μαγικό βιβλίο που έλεγε ότι αν το μαχαίρι τραβηχτεί από το δέντρο η κατάρα του μάγου Ζέφκλιν λύνεται… και το δάσος απελευθερώνεται από τα μάγια. Παρέλειψε όμως να το διαβάσει ολόκληρο! Το αποτέλεσμα ήταν το ξόρκι να μην λυθεί, να αντιστραφεί και να χτυπήσει μόνο την Άννα… Μετά από αυτό,ο Σπυρος αφοσιώνεται στο να την επαναφέρει και αυτό είναι και το κύριο θέμα που απασχολεί όλη τη παρέα. Μελετάει προσεχτικά το βιβλίο πιστεύοντας ότι μέσω αυτού θα τα καταφέρει! Στην πορεία ανακαλύπτει ένα γρίφο που κρυβόταν μέσα στο βιβλίο. Τα μάγια συνέχισαν να στοιχειώνουν το δάσος και θα λυνόταν μόνο αν κάποιος έβγαζε το μαχαίρι απ τον κορμό του δέντρου.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Δυό άνθρωποι αντιμέτωποι με το θάνατο. Τα δευτερόλεπτα τρέχουν δραματικά. Η ζωή ξεπηδά σε σκηνές μέσα από τα μάτια τους και ένα νόμισμα καθορίζει τη συνέχεια.

Αόρατες Σχέσεις

Δύο παρέες συζητούν μεταξύ τους. Τα ίδια και τα ίδια. Η ρήξη εκ των έσω όμως δεν αργεί να έρθει. Θα γίνει αντιληπτή?

ΑΠΟΓΡΑΦΗ

Tα υπάρχοντα ενός μεσήλικα μεταφέρονται και στοιβάζονται στο νέο του χώρο, γεμίζοντας σταδιακά το άδειο δωμάτιο μέχρι κορεσμού. Ακινητοποιημένος σε μια πολυθρόνα, με τον κλοιό των αντικειμένων να στενεύει ολοένα γύρω του, ο ήρωας παρατηρεί με εκστατική προσήλωση μια σειρά από χρονολογικά αρχειοθετημένες φωτογραφικές αποτυπώσεις του ουρανού, στη φωτεινή δέσμη του φεγγίτη. Μια κοινή μύγα και άλλοι απρόσμενοι εισβολείς προσθέτουν παράξενες πινελιές σ’ αυτόν τον εσωτερικό διάλογο μεταξύ ενός ερμητικού, συμπαγούς ατομικού σύμπαντος και ενός απρόσιτου, άυλου εξωτερικού κόσμου.

Αρχαία ελληνικά αγάλματα σε μουσεία

Παρουσιάζονται διάφορα ελληνικά αγάλματα που είναι σε διάφορα μουσεία και που θα πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα μια και αποτελούν μέρος του ελληνικού πολιτισμού.

Αρχαιοελληνικά Αθύρματα

Η λέξη παιχνίδι ή παιγνίδι προέρχεται από το λήμμα παίζω που συσχετίζεται με την λέξη παιδί. Στην αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιείτο η λέξη «άθυρμα» που συμπεριλαμβάνει τις έννοιες παιχνίδι, ψυχαγωγία, εκπαίδευση κ.λπ. Στην Ελλάδα το παιχνίδι ονομάζονταν Πεσσοί ή Άθυρμα και στην Ρωμαϊκή περίοδο ονομάστηκε Ludus. Το ίδιο παιχνίδι είχε διαφορετική ονομασία σε διαφορετικές περιοχές π.χ. το τάβλι ονομαζόταν Tables (Αγγλία), Tavola Reale (Ιταλία), Tablas Reales (Ισπανία) κ.λπ. Από την απώτερη αρχαιότητα υπήρξαν αθύρματα (παιχνίδια). Υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα αθυρμάτων από το 3000 π.Χ. και παλαιότερα κυρίως στην περιοχή της αρχαίας μεγάλης Ελλάδας (Ευρώπη, Ασία και Αφρική). Τα σημερινά παιχνίδια υπήρχαν όλα στην αρχαία Ελλάδα, αλλά με διαφορετική ονομασία και δομή ή ανάλυση. Η λέξη παιχνίδι ή παιγνίδι προέρχεται από το λήμμα παίζω που συσχετίζεται με την λέξη παιδί. Στην αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιείτο η λέξη «άθυρμα» η οποία είναι υπερσύνολο της λέξης παιχνίδι και συμπεριλαμβάνει τις έννοιες παιχνίδι, ψυχαγωγία, εκπαίδευση κ.λπ. Τα αρχαία αθύρματα (παιχνίδια) υπήρχαν σχεδόν από την ανθρωπογέννηση και υπάρχουν πλήθος καταγραφών για αυτά. Σε Λυκική γραφή βρίσκουμε την λέξη παιχνίδι ως «πτ-τλέ-ζέι» και ακόμη ως «πτ-τλέ-τζέ». Η λέξη αυτή πρέπει να είναι σύνθετη λέξη προερχόμενη από δύο λέξεις, την λέξη «πτ-τλέ» και την λέξη «ζέι». Σε πελασγική βορειοηπειρωτική μορφή υπάρχει το «πετ-λέ» και σε «πέτλ-τζ-λέ» που σημαίνει λίθινα δισκία, βόλια, πούλια, πιόνια που παίζονται στα αθύρματα (παιχνίδια) όπως είναι οι αμάδες ή χερμάδες κ.λπ. Στην πελασγική ελληνική γραφή βρίσκουμε την λέξη «πεττοί» ή «πεσσοί» ως βόλια που έχει σχέση και με το «πετ-τζ-λό-τζ» (παίζω αμάδες). Ο Ησύχιος ορίζει ότι: Πεττοί, πεσσοί, πετειώ, πεττεύω, πεττεία, πεττεύει είναι οι αρχαίες ελληνικές λέξεις για τα αθύρματα με κύβους (ζάρια), δηλαδή πεττεύει, διαπαίζει, κυβά (Λεξικό Ησύχιος). Ακόμη υπάρχει το «πετ-τζλέ» και «πέτ-τζλό-τζ» που ανήκουν στο αρχαίο ρήμα «λ-τζά-τζ» και «λτ-ζός» το οποίο σημαίνει «παίζω». Στα αρχαία ελληνικά έχουμε ακόμη και το «λίζω» = παίζω και το ρήμα «λάσθαι» = παίζειν, σύμφωνα με τον Ησύχιο. Στην σανσκριτική γλώσσα η λέξη «λάς» σημαίνει παίζειν και τέρπεσθαι και η λέξη «λ-τζό-τζέ» σημαίνει παιδιά και παιγνίδιον. Ακόμη η λέξη «λωλά» και «λίλια» σημαίνουν αθύρματα, παιδικά παιχνίδια και στα σανσκριτικά «λίλα» είναι το παίγνιον (Ησύχιος). Την παιδιά (παιχνίδι ή άθυρμα) των πεττών ή πεσσών στην αρχαιότητα την έγγραφαν ως «πέτ-τζ-λέ». Η έκφραση «παίζω πεττούς» την έγγραφαν ως «πέτ-τζ-λό-τζ».

Αρχαιοελληνική Σφίγγα

Το μελετητικό ερευνητικό έργο «ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΙΓΓΑ», του συγγραφέα Γρηγόρη Ζώρζου, αναλύει την μορφή και τους συμβολισμούς της Σφίγγας σύμφωνα με την αρχαία ελληνική διαχρονική σκέψη. Παρουσιάζονται μορφές της αρχαιοελληνικής Σφίγγας από ευρήματα και αρχαία νομίσματα που είναι άγνωστα στον σύγχρονο κόσμο μας. Η Σφίγγα ήταν ένα από τα ονομαζόμενα τέρατα ή παράξενα όντα της αρχαίας Ελλάδας, που για τους αρχαίους έλληνες ήταν οντότητα με σώμα λιονταριού και κεφάλι και στήθη γυναίκας με φτερά αετού. Σφίγγα ονομάζουμε και τον αινιγματικό άνθρωπο. Για τους αρχαίους έλληνες ο συμβολισμός της σφίγγας ήταν σαφής και ξεκάθαρος και για αυτόν τον λόγο κάθε άλλη παράσταση Σφίγγας ήταν πλαστογράφηση της πραγματικής εσωτερικής αποκάλυψης που η μορφή και λογική της Σφίγγας μετέφερε και σημαίνει την απαγορευμένη Γνώση ή τα σφιγμένα και κλειστά μυστικά στους πολλούς. Η Σφίγγα έχει ως δράση την σωτήρια των μυστικών. Η Σφίγγα ήταν η μητέρα όλων των απόκρυφων στοών, σχολών, αρχαίων θρησκειών και ερμητικών καναλιών και η κόρη του Κέφαλου του Γιου του Τρισμέγιστου Ερμή που πέθανε το 2.000 π.Χ. και τα μυστικά βγήκαν προς τα έξω και τα πήραν ανίεροι άνθρωποι, με αποτέλεσμα αυτά να μολυνθούν και να χάσουν την εσωτερική τους αξία και δύναμη.

Αρχαιοελληνικό Αλφαβητάριο «Αθυρμα Αρχέγονα»

This is the most ancient board game on the whole planet and was related by the cosmic energies and dines. As a ancient philosophic board game “Atherma Archegona” has been presented by the magazine Archeology and Arts (Labrakis Foundation) (περιοδικό Αρχαιολογία και Τέχνες), magazine IXOR (περιοδικό Ιχώρ) and from the official military magazine Army Aspects (περιοδικό Στρατιωτική Επιθεώρηση) and on internet by youTube, Google, Yahoo etc.

Αρχαιοελληνικός Γρύπας

Το μελετητικό ερευνητικό έργο «ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΡΥΠΑΣ», του συγγραφέα Γρηγόρη Ζώρζου, αναλύει την μορφή και τους συμβολισμούς του Γρύπα (Griffin, Gripas, Griffin, Griffon, грифон, Gryffen, girphinne, gryfoun, gryphen) σύμφωνα με την αρχαία ελληνική διαχρονική σκέψη. Παρουσιάζονται μορφές του αρχαιοελληνικού Γρύπα από ευρήματα και αρχαία νομίσματα που είναι άγνωστα στον σύγχρονο κόσμο μας. Ο Γρύπας ήταν ένα από τα ονομαζόμενα τέρατα ή παράξενα όντα της αρχαίας Ελλάδας. Για τους αρχαίους έλληνες ο συμβολισμός του Γρύπα ήταν σαφής και ξεκάθαρος και για αυτόν τον λόγο κάθε άλλη παράσταση Γρύπα ήταν πλαστογράφηση της πραγματικής εσωτερικής αποκάλυψης που η μορφή και λογική του Γρύπα μετέφερε και σημαίνει την απαγορευμένη πολεμική Γνώση ή την ανδρεία και την μαχητική ικανότητα και τις μαχητικές τέχνες και κλειστά μυστικά αυτών στους πολλούς. Ο Γρύπας έχει ως δράση την σωτήρια των αδυνάτων.

Αχαϊκά τέρατα

Το παραλήρημα ενός αυτοσχέδιου «φυσιοδίφη» γύρω από μύθους και αλήθειες περιοχών της Αχαΐας.

ΒΑΡΑΒΑΣ 2010

Τέσσερις καταδικασμένοι σε θάνατο στο έλεος του τηλεοπτικού κοινού.......

Βενεζουέλα

Δύο μικροαπατεώνες της συμμορίας NIKEL πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας για να ανακαλύψουν ότι πίσω από αυτήν βρίσκεται η αληθινή μαφία

Για ένα χορό

Η μικρή Κατερίνα περιπλανιέται. Βρίσκεται στο «Κλάξον», ένα μικρό live μπαρ στα Εξάρχεια. Συναντά τον Κώστα, -μουσικό- που προσελήφθη όμως για να καθαρίζει το μαγαζί. Εξομολογείται τη σχέση της με τον πολύ μεγαλύτερο της Δημήτρη, που την κακοποιούσε. Φοβάται μήπως την παρακολούθησε. Πίνουν, ξεχνιούνται. Πείθει τον Κώστα να τραγουδήσει. Εκείνος διστακτικός, τελικά χάνεται τραγουδώντας όσο χορεύει μεθυσμένη. Ο Δημήτρης εμφανίζεται. Ίσως τίποτα από όλα αυτά, να μην είναι αλήθεια.

Για μια αγκαλιά

Μια γυναίκα αναζητά μια αγκαλιά ανέφικτη μετά από έρωτα.Μέσα από βία ξεκινά το οδοιπορικό της.Δύο αγόρια συζητούν για το αν τα ψάρια βλέπουν έξω από το νερό.Σε ένα ξεχασμένο μπακάλικο ο Κύριος Χμμ περιμένει, χαμένος την αγκαλιά.ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ

Για το φούρνο

Ο Κώστας μιλάει με την Αννα στο τηλέφωνο, του λέει ότι τον αφήνει.

ΓΡΑΜΜΑ EXPRESS

΄Ενα γράμμα ταξιδεύει από Θεσ/νίκη Αθήνα και συναντάει τον κόσμο όλο. Αν είχε μιλιά, τι θάλεγε;

Δε μας αφορά

Τι θα συμβεί όταν η πραγματικότητα σκίσει το δίχτυ ασφαλείας και εισβάλλει στη ζωή δύο φίλων; Πόση «αλήθεια» μπορεί να αντέξει ένας έφηβος; Πως αντιδρά όταν αντιλαμβάνεται ότι ο κολλητός του βιώνει μια κατάσταση που αγνοούσε; Θα βλέπει πλέον τους κάδους με άλλο μάτι; Το τέλος παρά την προφανή συγκατάβαση, παραμένει ανοιχτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύο πλανήτες μάχονται ο ένας τον άλλο χωρίς συγκεκριμένο λόγο...

Δρομέας

Ένας επαγγελματίας κλέφτης έχει μόλις τελειώσει μια δουλειά. Το σχέδιο διαφυγής του είναι καλά οργανωμένο, και έτσι καταφέρνει να εξαφανιστεί πολύ εύκολα και γρήγορα. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να τραβήξει την προσοχή, αλλά τελικά αυτό ακριβώς συμβαίνει.

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Ένα ζευγάρι δουλεύει με, εντελώς, διαφορετικό ωράριο. Το άχγος και η αγωνία να κρατήσουν την σχέση τους ζωντανή...

Εεε..ρε κάτι γλέντια που θα κάνουμε απόψε!

Περιπλάνηση,αλλαγή,αγωνία,έκπληξη, διαμαρτυρία, αντίσταση, εξοικείωση, συνάντηση και τελικά το ερώτημα. Αυτό είναι συμβολικά το ταξίδι, η διαδρομή που κάνει η αγγελική με το ποδήλατο της μέσα στην πόλη της. Η Αγγελική είναι μια νέα γυναίκα ,(σύμβολο της νεότητας, του μέλλοντος και του ερώτα) που με το ποδήλατο της (σύμβολο του εναλλακτικού και του οικολογικού. σύγχρονο αλλά και παλιό) περιπλανιέται μέσα στην σύγχρονη Αθήνα, ψάχνοντας και αναζητώντας τον εαυτό της μέσα σε μια μοναχική πορεία αλλά και σε σχέση με το σύνολο (κοινωνικό) μέσα στο όποιο ζει.Είναι δηλαδή η αναζήτηση μιας προσωπικής ταυτότητας του εσωτερικού εαυτού που συναντά την αναζήτηση μιας κοινωνικής ταυτότητας. It is the quest for her inner-self identity and also the pursuit of a social one.Wandering, change, agony, surprise, protest, resistance, familiarization, meeting and finally the question. This is in a symbolic way the journey, the itinerary which Angeliki follows with her bicycle in her hometown. Angeliki is a young woman (a symbol of youth, future and love) who wanders in Athens on her bike (a symbol of the ‘alternative’ lifestyle, environmentally friendly, modern and yet traditional), looking for herself along a solitary path, connected nonetheless to the society in which she lives.