Γιατί στο bigbang;

 1. Γιατί είναι το πρώτο διαδικτυακό φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου στην Ελλάδα με τους καλύτερους συσχετισμούς γύρω από την ελληνική μικρού μήκους ταινία.
 2. Γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κύρια βάση δεδομένων για την ελληνική μικρού μήκους ταινία, στο αρχείο ταινιών, στην θέση www.shortfilm.gr. Η t-shOrt διαθέτει το μοναδικό portal στο internet για την ιστορία της ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους. Βασικό του περιεχόμενο η συνολική παραγωγή των ελληνικών ταινιών μικρού μήκους από το 1932 έως σήμερα, σε μια βάση δεδομένων πολύτιμη για όλους. Οι ταινίες του bigbang εντάσσονται αυτόματα σ΄ αυτήν την βάση δεδομένων και αποτελούν μέρος του συνόλου της ελληνικής παραγωγής. Έτσι η ταινία σου είναι πάντα μέσα στην διαδικασία αναζήτησης από οποιονδήποτε και οποτεδήποτε. Ρίξε μια ματιά και κρίνε. http://www.shortfilm.gr/
 3. Γιατί οι ταινίες μένουν στην αίθουσα του bigbang 365 ημέρες 24 ώρες συνεχώς. Έτσι οι δυνατότητες θέασης των ταινιών είναι απεριόριστες.
 4. Γιατί η ψηφιοποίηση των ταινιών γίνεται από εμάς. Για λόγους ομοιογένειας στην μετατροπή των ταινιών η διαδικασία αφορά στην οργάνωση του φεστιβάλ. Εσείς απλώς μας παραδίδετε την ταινία στο αρχικό format (mini dv, dvd, beta, avi κ.λπ), όπως ακριβώς το συμπληρώνετε και στην αίτηση συμμετοχής.
 5. Γιατί στο bigbang ΔΕΝ υπάρχει προκριματική και κριτική επιτροπή. Οι ταινίες συμμετέχουν στην διαδικασία του top10 με ελεύθερο βήμα για τους δημιουργούς. Τα βραβεία χορηγών απονέμουν οι ίδιοι οι χορηγοί φέρνοντας ακόμη πιο κοντά την διαδικασία των βραβείων στην αγορά και όχι στην υποκειμενική κρίση κάποιας επιτροπής.
 6. Γιατί δεν μας ενοχλεί η διαφήμιση μέσα στο περιεχόμενο των ταινιών.
 7. Γιατί στο bigbang μπορούν να μπουν ταινίες ανεξάρτητα από το έτος παραγωγής.
 8. Γιατί μέσα από το bigbang μπορεί να αγοραστούν ταινίες.
 9. Γιατί με το newsletter της t-short η ενημέρωση και η προώθηση των ταινιών γίνεται εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και σε μεγάλο μέρος του κινηματογραφικού χώρου.
 10. Γιατί η t-shOrt είναι η μόνη εταιρεία στον χώρο της μικρού μήκους ταινίας που την αντιλαμβάνεται συνολικά, ολοκληρωμένα και επιδιώκει την εξέλιξή της σε βάθος και σε έκταση χρόνου.
 11. Γιατί απλώς αγαπάμε την μικρού μήκους ταινία !!!!