Για ένα διάστημα τα βίντεο θα είναι απενεργοποιημένα λόγω αναβάθμισης.
The videos will be unavailable for a while due to site upgrade.Όλα τα σχόλια των ταινιών

Όλα τα σχόλια των ταινιών από το πιο πρόσφατο.

Κουνούπι

2/6/2006 9:26:30 μμ
d_kourtesa@yahoo.gr
kali sinexia..geniko provlima to thema sou,nomizo aggizi tous pades alla to minima bagiatiko kai xilioidomeno.Nomizo sou pane kalitera xioumoristika themata

Petrified

2/6/2006 3:56:36 μμ
ariadnimih@yahoo.gr
πολύ καλή χρήση κινηματογραφικής γλώσσας.Εδωσες μία πολύ καλή ατμοσφαιρα.

The story of my life.

2/6/2006 1:05:39 μμ
kitscherella@hotmail.com
Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν εσείς γενικά είστε κατά της ύπαρξης library γενικότερα οπότε μπορείτε να απευθυνθείτε στις εταιρίες σε όλο τον κόσμο που βγάζουν χρόνια τώρα audio, image και video βιβλιοθήκες. Με εμάς γιατί ασχολείστε?

The story of my life.

2/6/2006 1:02:42 μμ
kitscherella@hotmail.com
Αγαπητέ κ. Φιωτάκη,

σας παραθέτω απόσπασμα του END USER LICENSE AGREEMENT για την βιβλιοθήκη video από την οποία χρησιμοποίησα το υλικό.

2. The Data may be used, altered, or incorporated according to the guidelines described herein into any work (including broadcast, commercial, industrial, educational, and personal) that is created by YOU provided that work is not then sold or distributed as either a single background or effect or as part of any background/effects library, collection, set, or product.

Με τα λίγα Αγγλικά που ξέρω (λέμε τώρα) καταλαβαίνω ο ανώριμος και άπειρος χρήστης (γιατί περί χρήστη μιλάμε και όχι δημιουργού) πως η εταιρία που έχει πουλήσει το εν λόγω σύνολο video σε χιλιάδες ανθρώπους, μου δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω το υλικό σε ΔΙΚΗ ΜΟΥ δουλειά και όχι απομονωμένα. Επίσης δεν το πούλησα το έργο αυτό. Τέλος, πουθενά δεν ζητάνε να αναφέρεται η εν λόγω εταιρία. Αν από μόνος θα έπρεπε να το κάνω? Μπορεί...Γιατί από μόνος δεν αναφέρω ποιο προϊόν είναι? Έχω τους λόγους μου, επαγγελματικούς και δικαίωμα μου. Αρα εγώ ο μικρός και κακόμοιρος καρδινάλιος, έχοντας διαβάσει το agreement που υπάρχει με την εταιρία κατηγορούμαι από εσάς...ο Θεός μαζί μας κ. Φιωτάκη.....

The story of my life.

1/6/2006 5:43:03 μμ
info@fotoartmagazine.gr
Αγαπητέ κ. Λάχανη Γιάννη
Στην προσπάθεια σας να υποστηρίξετε την λάθος ενέργεια σας, συνεχίζετε να πέφτετε σε ατοπήματα και μάλιστα τα σχόλια σας σαν απάντηση στο δικό μου έχουν ύφος «καρδιναλίου» και με «παρατεταμένο δάκτυλο» σαν «δάσκαλος» για να με νουθετήσετε.

Πρώτον, στο σχόλιο μου δεν έκανα καμία κριτική στην ταινία σας

Δεύτερον, δεν αναφέρω πουθενά πως κλέψατε το υλικό που χρησιμοποιήσατε στην ταινία σας.

Τρίτον, κύριοι που το βρήκατε γραμμένο ότι το όποιο αρχειακό υλικό που χρησιμοποιήσατε ή μέρος αυτού είναι ελεύθερο ?
Το υλικό που λέτε εσείς ελεύθερο είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ και όποιο από αυτό το υλικό είναι πράγματι από τους δημιουργούς τους ελεύθερο ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.
Και δεν κατάλαβα τι σημαίνει το σχόλιο σας ( το ο νοών νοείτω ) ? σε τι αναφέρεται ? μήπως σε κάποιο νομικό όρο ? η μήπως σε κάποιο ηθικό άγραφο νόμο ?

Τέταρτον, κύριοι κάνετε μεγάλο λάθος όταν λέτε ότι δεν παραβιάζετε καμία νομοθεσία, αλλά δεν θα μείνω στην νομική πλευρά του θέματος αλλά στην ΗΘΙΚΗ και μόνον, ένας καλλιτέχνης πρέπει να σέβεται το έργο των άλλων καλλιτεχνών και όταν χρησιμοποιεί το υλικό του να τον αναφέρει έστω και αν ο συγκεκριμένος έχει παραχωρήσει το υλικό του ελεύθερα, με αυτό το τρόπο ο κάθε καλλιτέχνης σέβεται πάνω από όλα τον εαυτό του και το έργο του. Υπάρχουν χιλιάδες ταινίες, ντοκιμαντέρ, Video art όπου χρησιμοποιούν υλικό από άλλους καλλιτέχνες και πηγές αλλά υπάρχει μια ειδοποιός διάφορα , πως κάθε δημιουργός που σέβεται τον εαυτό του και την δουλειά του στο τέλος έστω και με μικρά γράμματα αναφέρονται οι πήγες του και αυτό όχι για να είναι καλυμμένοι νομικά αλλά ΗΘΙΚΑ.
Πως θα σας φαινόταν κύριοι αν βλέπατε δικό σας υλικό να παίζει σε μια ταινία ενός άγνωστου σε εσάς χωρίς στο τέλος να γράφει το όνομα σας ?

Πέμπτον, κύριοι έγραψα το σχόλιο μου επώνυμα και με τον τίτλο μου για να δώσω βαρύτητα στα λεγόμενα μου και να μπορέσει το μήνυμα να περάσει σε όσους ποιο πολλούς γίνεται και δεν ήμουν «διακριτικός» όπως θα θέλατε γιατί δεν ξέρω πως αυτό που σχολίασα θα μπορούσε να γραφεί με «διακριτικό» τρόπο.
Άλλωστε δεν έγραψα το σχόλιο για να χαϊδέψω κανενός τα αυτιά αλλά για να θίξω ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολλούς καλλιτέχνες και δημιουργούς.
Όσο για το ενδεχόμενο όπως σχολιάζετε να κάνω λάθος στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν υπάρχει καμία περίπτωση, οι νομοθεσίες περί πνευματικών δικαιωμάτων είναι συγκεκριμένες σε όλο το κόσμο με τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας αλλά ΚΥΡΙΩΣ η ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ των πνευματικών δικαιωμάτων είναι παγκοσμίως αποδεκτή από όλους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς .

Κλείνοντας θα ξαναπώ πως δεν έκρινα την ταινία σας όπως γράφετε στα σχόλια σας αλλά αναφέρθηκα καθαρά στο ότι πρέπει να μάθουμε σε αυτήν την χώρα επιτέλους ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ κάτι που εσείς κύριοι με τα σχόλια σας σαν απάντηση στο δικό μου σχόλιο δείχνει πως έχετε να κάνετε πολύ δρόμο ακόμα για να το καταλάβετε.
Εύχομαι να τον βρείτε και με τον καιρό αλλα και με ωριμότητα να καταλάβετε πως ήταν ένα λάθος που κάνατε πάνω στον ενθουσιασμό του νέου καλλιτέχνη.
Καλή συνέχεια στην δημιουργικότητα σας.

Με εκτίμηση
Γιώργος Φιωτάκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
FOTO ART MAGAZINE
Web: www.fotoartmagazine.gr - Email : info@fotoartmagazine.gr

Χαμένοι στήν διάβαση.

31/5/2006 8:08:45 μμ
bampilisd@yahoo.gr
Θέλω μόνο να πω στα παιδιά, με την καλύτερη προαίρεση, να διαβάσουν τα βιβλία του Ντειβιντ Μάμετ για το σενάριο. Βρίσκονται εύκολα και θα τους βοηθήσουν. Ελπίζω επίσης ο σκηνοθέτης της ταινίας να στείλει τις προηγούμενες παραγωγές του στο Μικρό Πανόραμα (αν δεν το έχει ήδη κάνει) για να έχουμε μια πληρέστερη εικόνα του έργου του. Και για τέλος μια συμβουλή: όσο πιο απλό είναι κάτι ως ιδέα τόσο καλύτερο αποτέλεσμα έχει. Μην καταπιάνεστε με μεγαλεπίβολα σχέδια, όχι γιατί δεν μπορείτε να (ελπίζετε πως θα) τα καταφέρετε, αλλά γιατί οι μεγάλες αλήθειες, δε χρειάζονται πολλές λέξεις για να ειπωθούν. Θυμηθείτε με...

θεός - εγώ- εσύ

31/5/2006 10:51:29 πμ
elnis@hotmail.com
douleves ekseretika kala ta grafika.... prosexe omws sthn epilogi sinergatwn

Wat a sin a no

31/5/2006 10:31:26 πμ
elnis@hotmail.com
exeis to ry8mo.... ase tous ypoloipous na kleinoun ta matia kai na strifogyrizoun... try to fix the details... :P

Imperial Soul

31/5/2006 10:19:00 πμ
elnis@hotmail.com
manratini rulez!!!!!

Ο σκηνοθέτης που δακρύζει.

30/5/2006 2:02:04 πμ
festival@bigbang.gr
Δεν είναι κρίμα ούτε η τόση ενέργεια, ούτε οι τόσες ώρες, ούτε ο χώρος στό internet. To bigbang δεν κάνει προκριματικούς ελέγχους για την ένταξη των ταινιών. Ο υποκειμενισμός και η αξιολόγηση είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και είναι ιστορική αλήθεια οτι η προκριματικές διαδικασίες έχουν κάνει μεγάλα σφάλματα στά διάφορα φεστιβάλ. Εξ΄ άλλου, όπως και στόν κινηματογράφο, έτσι κι εδώ μπορείς αν θέλεις να σταματήσεις την ταινία.

Το bigbang δημιουργήθηκε για να είναι ένα όντως ελεύθερο βήμα στήν τέχνη της μικρού μήκους ταινίας.

Από το bigbang.
K.X

Petrified

30/5/2006 1:45:07 πμ
pornhat@yahoo.gr
Πάρα πολύ καλό. Συγχαρητήρια.

Χαμένοι στήν διάβαση.

29/5/2006 7:35:37 μμ
fajkor6010@yahoo.gr
Kat arxas ena tetoio thema einai diskolo na diapragmateftei se 6 lepta.
Defteron, aftes tis kakouxies tou irwa den tis afigithike o fakos(den tha
mporouse alwste se periorismeno xrono).Kai edw einai pou xanei i tainia.
Kata ta alla, prokeitai gia ena antestrameno melodrama (farsokomodia?????)!
Isos ligo travigmena afta pou sinevisan ston irwa mas se toso sintomo xroniko
diastima.Emena toul. den m exei stamatisei pote mpatsos pou pernaw stin alli
plevra tou dromou me kokkino.

Princess' taste

29/5/2006 6:59:30 μμ
fajkor6010@yahoo.gr
fili=dilitirio

Impro - walk

29/5/2006 6:25:16 μμ
fajkor6010@yahoo.gr
wraia atmosfaira
isos xanei giati i analisi sto pc den einai kai i kaliteri

Princess' taste

29/5/2006 4:27:34 μμ
fajkor6010@yahoo.gr
simvoliko( fili=poisin )

The story of my life.

29/5/2006 11:01:13 πμ
kitscherella@hotmail.com
kai kati akoma, to an den grapsame apo pou pirame to yliko, apo ti stigmi pou den paraviazoume kanena pneymatiko dikaiwma, einai diko mas thema, pros 8eou, den ypirxe pote periptwsi eksallou na to perasoume san diko mas afou den nomizw na pisteyeis oti tha pisteye kaneis pws emeis eixame tin dynatotita na traviksoume to yliko ayto

kai nai se ayth th xwra prepei na mathoume na sevomaste thn pneymatiki ergasia twn allwn gi ayto ki esy na eisai pio prosektikos ws kallitexnikos diey8yntis periodikou otan krineis -to ksanalew- douleia kapoiwn kai tin xaraktirizeis ws 'paranomi' estw kai se i8ika plaisia

eyxaristw

Γιαννης Λάχανης

The story of my life.

29/5/2006 10:58:13 πμ
kitscherella@hotmail.com
agapite giwrgo, poly kala kaneis kai to epishmaineis ayto, egw gia tin pleyra mas tha sou pw oti to yliko ayto (oso diladi einai archived footage) den to 'klepsame' apo kapou, para apotelei elefthero gia xrisi yliko pou exoume stin katoxi mas opws exoun kai xiliades an8rwpoi pagkosmiws pou exoun to antistoixo yliko kai o nown noeito

pantws einai parakindyneymeno na katigoreis kapoion dimosia gia paraviasi pneymatikwn dikaiwmatwn kai na to kaneis me tropo oxi diakritiko afou panta yparxei to endexomeno na eisai lathos

go to

29/5/2006 2:17:34 πμ
ideologikos@hotmail.com
GO TO ….AND STAY THERE………PLEASE ……………

Παλιά ταινία 26

29/5/2006 2:15:19 πμ
ideologikos@hotmail.com
1' 47''
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΙΩΝΑΣ !!!!!
ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ (Ouzo the band) ΕΙΧΕ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΥΖΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ…….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο σκηνοθέτης που δακρύζει.

29/5/2006 2:11:10 πμ
ideologikos@hotmail.com
6' 52'' ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ Η ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ «ΔΙΑΝΟΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ???
ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ???
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ???
ΚΡΙΜΑ …… ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ»

Impro - walk

27/5/2006 2:47:13 μμ
summer6kicks@yahoo.fr
j'aime bien l'ambiance de David Lynch que ce film se deroule...

The story of my life.

27/5/2006 4:58:59 πμ
info@fotoartmagazine.gr
Δεν θέλω να σχολιάσω την ταινία παρά να σταθώ σε κάτι που έγραψα και σε έναν άλλο φίλο εδώ μέσα.
Όλα καλά …αλλά…. ( να κάνουμε μνημόσυνο μα ξένα κόλλυβα ) είναι απαράδεκτο.
Οι δημιουργοί Στράτος&Γιάννης Λάχανης&Φιλαλήθης αφού μπήκαν στο κόπο να βρουν τα βίντεο για την «ταινία» τους θα έπρεπε να μπουν και στο κόπο στο τέλος της «ταινίας» να γράψουν από πού και από ποιους «δανείστηκαν» τα βίντεο και μετά να ευχαριστήσουν και τους φίλους τους.
Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά αν μη τι άλλο πρέπει επιτέλους να μάθουμε σε αυτή την χώρα να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
Δεν θα κουραστώ να το γράφω
Με εκτίμηση
Γιώργος Φιωτάκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
FOTO ART MAGAZINE
Web: www.fotoartmagazine.gr - Email : info@fotoartmagazine.gr

Προσωπείο

27/5/2006 4:05:34 πμ
info@fotoartmagazine.gr
Πάρα πολύ καλή δουλειά που αξίζει συγχαρητήρια στους δημιουργούς της.
Το σενάριο είναι πολύ καλό και η εκτέλεση του αρκετά καλή, δεν θα σταθώ σε λεπτομέρειες ( τεχνικές , μουσική κλπ. ) , η όλη προσπάθεια δείχνει έναν άνθρωπο με ταλέντο που την στιγμή της δημιουργίας του δεν φορούσε προσωπείο, ας ελπίσουμε να μην συμβιβαστεί και το φορέσει όπως ο ήρωας του , για να μας δώσει ακόμα καλύτερες δουλειές.
Με εκτίμηση
Γιώργος Φιωτάκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
FOTO ART MAGAZINE
Web: www.fotoartmagazine.gr - Email : info@fotoartmagazine.gr

The CameraMan

26/5/2006 8:54:28 μμ
info@fotoartmagazine.gr
Το μόνο «μειονέκτημα» αν μπορεί κάποιος να είναι αυστηρός είναι η διάρκεια, θα ήταν καλύτερο λίγο ποιο μικρό.
Καταπληκτική δουλειά και μακάρι να είναι μόνο ο πρόλογος σε ότι σχεδιάζεις.
Καλή συνέχεια και πολύ δουλειά και πειραματισμός ώστε να αναπτύξεις το ταλέντο που τόσο άφθονα πηγάζει από την ταινία σου.
Με εκτίμηση
Γιώργος Φιωτάκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
FOTO ART MAGAZINE
Web: www.fotoartmagazine.gr - Email : info@fotoartmagazine.gr

Dreams

26/5/2006 8:38:29 μμ
info@fotoartmagazine.gr
Πολύ καλή δουλειά, την είδα πάλι φέτος στο Φεστιβάλ Δια-ροές
Με εκτίμηση
Γιώργος Φιωτάκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
FOTO ART MAGAZINE
Web: www.fotoartmagazine.gr - Email : info@fotoartmagazine.gr

Times without Number

26/5/2006 8:26:27 μμ
info@fotoartmagazine.gr
Σαν Slides Show (Διαπόραμα) μπορώ να το χαρακτηρίσω ως άψογα φτιαγμένο, με ακριβής χρόνους και πολύ καλή μουσική.
Έως εδώ όλα καλά …αλλά…. ( να κάνουμε μνημόσυνο μα ξένα κόλλυβα ) είναι απαράδεκτο.
Ο φίλος Χαράλαμπος Μπεχλιβάνης αφού μπήκε στο κόπο να βρει , να σκανάρει ίσως και να τακτοποιήσει τις φωτογραφίες θα έπρεπε να μπει και στο κόπο στο τέλος της «ταινίας» του να γράψει και τους φωτογράφους που τράβηξαν αυτές τις καταπληκτικές και ιστορικές φωτογραφίες πριν από τους σπόνσορες του.
Αν μη τι άλλο πρέπει επιτέλους να μάθουμε σε αυτή την χώρα να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ και πόσο μάλλον ο «σκηνοθέτης» της συγκεκριμένης «ταινίας» είναι δάσκαλος ……..
Με εκτίμηση
Γιώργος Φιωτάκης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
FOTO ART MAGAZINE
Web: www.fotoartmagazine.gr - Email : info@fotoartmagazine.gr

Χωρίς τίτλο

26/5/2006 1:30:24 μμ
vlachou_eva@aua.gr
Τα συναισθήματα που εκφράζονται μεσα απο το χαρακτήρα της νεαρής ηθοποιού και τα δυνατά πλάνα με παρασύρουν σε σκέψεις γιαυτό το καζάνι (πολιτεία) ... μετά στο τέλος ... η ανατροπή. Μου άρεσε.

Blue Doggy Strikes Again

25/5/2006 2:52:05 μμ
m.pliapmann@gmail.com
Συχνά μου συμβαίνει να θαυμάζω τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την κάθε ασημαντότητα που τους περνά από το μυαλό για να δημιουργήσουν... Ο ψυχαναλυτής μου όμως έχει ονομάσει αυτή μου τη συμπεριφορά ζωοφιλική! Λοιπόν, παύω να αστειεύομαι. Έχεις δουλέψει και αυτό είναι προφανές και αξιοσέβαστο. Είσαι τολμηρή με τα χρώματα και καταφέρνεις να κατασκευάσεις ένα ζωηρό σύνολο που διέπεται από δική του αρμονία. Τώρα γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι ανιαρό... Το σενάριο σίγουρα πάσχει κατά την ταπεινή μου άποψη, αλλά και κάτι ακόμη φταίει το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω ή δεν θέλω... Μπορώ βέβαια να λέω ό,τι θέλω... Η ιστορία θα δείξει!
Σου εύχομαι καλή εξέλιξη!

Οι καιροί αλλάζουν

25/5/2006 1:23:31 μμ
m.pliapmann@gmail.com
Θα προτιμούσα να ακούσω την γνώμη του Venturi πριν πω το οτιδήποτε για την ταινια αυτή, αλλά αισθάνομαι ζοφερά και αναγκάζομαι να το ομολογήσω…

the smogbook

25/5/2006 11:46:52 πμ
m.pliapmann@gmail.com
Sas proteino synergasia! Dexeste?

Blue Doggy Strikes Again

24/5/2006 1:45:03 πμ
rea1410@hotmail.com
Οταν τελειωσε η ταινια ... ενα χαμογελο σχηματιστηκε στα χειλη μου. Αν αυτος ηταν ο σκοπος σου, χαιρομαι. Συγχαρητηρια.
Ρέα Γ.

Princess' taste

23/5/2006 9:29:39 μμ
eliana@abravanel.gr
Η ταινία μ' άρεσε πολυ!Η αισθητική της εικόνας ήταν εξαιρετική. Το μοντάζ επίσης. Στη πλοκή λίγο με πέταξες έξω. Συγχαρητήρια.!

The story of my life.

23/5/2006 5:26:25 μμ
kitscherella@hotmail.com
em.....nomizw oti anaferesai stous ypotitlous....nai ontws...giati na yparxoun ypotitloi............

Princess' taste

23/5/2006 10:23:03 πμ
skouloumpis@yahoo.gr
Μπράβο!! Μου άρεσε η παραγωγή.

Αλλά... Ρε συ Κατριάννα, που κάνεις το παρακάτω σχόλιο με τα χίλια μπράβο, είσαι η βοηθός σκηνοθέτη της ταινίας, το ξέχασες?

Χωρίς τίτλο

23/5/2006 9:51:22 πμ
rational_abc@hotmail.com
Ωραία η κίνηση της κάμερας, εκφραστική η κοπέλα χωρίς περιττούς μελοδραματισμούς.

Χωρίς τίτλο

23/5/2006 9:32:26 πμ
rotonda_cat@hotmail.com
Πολύ ατμοσφαιρικό. Τα έντονα συναισθήματα δεν έχουν ηλικία. Όταν κυριαρχήσουν, οι εξελίξεις ξεφεύγουν από τον έλεγχο της λογικής και ταράζουν τον κόσμο του προβλέψιμου.

Χωρίς τίτλο

21/5/2006 6:49:14 μμ
petrosk@yahoo.gr
Αν και δεν πολυκαταλαβα τι συνεβαινε τελικα,με παρεσυρε τοσο αυτη η πανεμορφη κοπελα που απλως το απόλαυσα.Μου άρεσε πολυ το μονταζ και η κίνηση τς κάμερας.Δεν κατάλαβα το σεναριο...Μπράβο στην κοπέλα οπως και να'χει!

Princess' taste

21/5/2006 6:37:46 μμ
katrianna_pandeli@yahoo.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!!!ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ,ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

the smogbook

21/5/2006 2:38:25 μμ
razend_75@hatmail.com
exceptional!!

the smogbook

21/5/2006 2:06:15 μμ
zazazu_za@hotmail.com
Ho sempre voluto un cuore cosi bianco ed una linea cosi nera...

the smogbook

19/5/2006 11:55:39 πμ
alisia@hotmail.com
ΚΑΛΗ ΜΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ ΕΥΡΥΜΑΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ. ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Χωρίς τίτλο

18/5/2006 11:59:55 πμ
simelaki@hotmail.com
Πειραματισμός πάνω στα εκφραστικά στερεότυπα; ε...και.

Το Πουλί

18/5/2006 11:45:32 πμ
simelaki@hotmail.com
Έξυπνο και χιουμοριστικό.

Sue's side

17/5/2006 3:01:13 μμ
skouloumpis@yahoo.gr
προς perdikofryda:

Σε ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες! Όσο για τα ναρκωτικά, διάβασε και το σχόλιο που κάνω σε άλλο χρήστη. Δεν λέει για ναρκωτικά. Σε κανένα σημείο δε λέει τι παίρνει.
Και πάλι ευχαριστώ για την κριτική.