Περιλήψεις όλων των ταινιών με αλφαβητική σειρά

......για να βρείτε εύκολα ποια σας ενδιαφέρει να δείτε!

Ángel

Angel wakes up from a beautiful dream to face the harsh reality that he lives since he was left with nothing.

10 πμ ΜΑΡΙΑ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Ο Στέφανος είναι κλεισμένος στο διαμέρισμά του. Βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με τις φοβίες και τις εμμονές του. Ταυτόχρονα η ανεπτυγμένη διαισθητική του ικανότητα τον ωθεί σε μια συνεχή εσωτερική πάλη ανάμεσα στην απομόνωση και την ανάγκη για επικοινωνία. Η Μαρία είναι το μόνο πρόσωπο με το οποίο έχει αρχίσει να αναπτύσει μια φιλική σχέση. Στις 10 πμ ο Στέφανος ξυπνά τρομαγμένος….

10 προτάσεις για σωστή τήρηση

Βίντεο ενδυνάμωσης για ανθρώπους που ζουν με HIV και ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή. Η τήρηση της αγωγής -δηλαδή η συνεπής λήψη των φαρμάκων σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών- είναι απαραίτητη για επιτυχή καταστολή του ιού HIV. Μια παραγωγή της Θετικής Φωνής με την συνεργασία της T-shOrt. Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Β για την παραχώρηση της μουσικής.

12

Η ώρα που όλα αλλάζουν, η ώρα που δεν μπορεί να μην γίνει το αναπόφευκτο.

2040 / THE SHELTER

2040. Η κεκλεισμένων των θυρών τοιχογράφηση ενός κόσμου που δύει. Με την πτώση του κοινωνικού σχηματισμού του καπιταλισμού κλείνει η προϊστορία της ανθρώπινης κοινωνίας. Ενώ τα μέσα συντήρησης έχουν εκλείψει, τρεις χαρακτήρες επιβιώνουν στο επιθύμιο ενός τέλους.

21 μ.Κ

Η αφύπνιση των αισθήσεων μιας γυνέκας σ' ένα κόσμο που έχει καταστραφεί...

3 (ΤΡΙΑ)

Το Φάντασμα του Μαρκ, ενός μικρού εμπόρου ναρκωτικών, παρακολουθεί με οργή ένα ζευγάρι, που γνωρίζει πολύ καλά, να κάνουν σεξ. Ο άνδρας είναι ο Πάολο, ο πρώην συνεργάτης του στο οργανωμένο έγκλημα, και η κοπέλα είναι η Μάντυ, η πρώην ερωμένη του. Απογοητευμένος, ο Μαρκ σκέφτεται πως πήγαν τα πράγματα στραβά όταν ήταν ακόμη ζωντανός. Το Φάντασμα σύντομα ανακαλύπτει ότι υπάρχει κάτι παραπάνω που δεν είχε ποτέ καταλάβει σχετικά με τον θάνατό του όταν αρχίζουν και πέφτουν οι μάσκες. Και έπειτα είναι και το ερώτημα των απλήρωτων χρεών, τα οποία, χωρίς αμφιβολία, θα παρθούν από οποιονδήποτε μείνει ακόμα ζωντανός.

6 ½

Ένας 35άρης nerd κάθεται σ΄ένα πεζουλάκι στο κέντρο της Αθήνας, μια ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού πληκτρολογώντας ασταμάτητα στο λάπτοπ του. Ενώ από πίσω του περνούν διάφοροι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών και τάξεων (η ίδια η ζωή), εκείνος έχει το βλέμμα του προσηλωμένο στην οθόνη.

82 Άλλη μια ιστορία αγάπης

Πως ένα ποδοσφαιρικό στοίχημα ένας λογαριασμός κοινοχρήστων και ένας πίνακας αποτυπώνουν έστω και φαινομενικά την πορεία της σχέσης ενός ζευγαριού με φόντο την καλοκαιρινή αθήνα και το euro 2004 στους τηλεοπτικούς δέκτες.

824

Μια μέρα από τη ζωή ενός εφαψία.

A beautiful Sunday

Ένα ζευγάρι εμπλέκεται σε ένα ατύχημα κατά την Κυριακάτικη βόλτα του. Κατόπιν όλα μπερδεύονται...

A Hardworking Robber

A Greek Short film that shows the impact of the economic crisis on a robber who has to work in order to get some money instead of stealing

AfterΆδικο

Η Τερέζα είναι μια νεκρή σερβιτόρα στο μπαρ του ανθρώπου που ελέγχει τον κάτω κόσμο, του Χάρη. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει την φθορά του χρόνου είναι να πιει από το premium ποτό του Χάρη ή να της φέρει κάποιος το ελιξίριο της νεότητας από τον πάνω κόσμο.

Amarties

ένας ορθόδοξος καλόγερος εγκλωβισμένος στο μικρόκοσμο της θρησκείας, τιμωρείται με παράδοξο τρόπο για της αμαρτίες του.

amuse me

Όταν το σήμα της τηλεόρασης χαλάει, ο τηλεθεατής προσπαθεί να το επαναφέρει εξευμενίζοντάς την.

And I took my head in my hands

Πόσο απέχει η παρουσία από την απουσία; Μια ιστορία εμπνευσμένη από το ποίημα του Jacques Prevert «Dejeuner du matin».

Anemones

Οι Ανεμώνες είναι ένα πειραματικό έργο μικρού μήκους με θέμα τον κύκλο της ζωής, την φύση και την συμβολική απεικόνιση. Ειδικότερα Ανεμώνη : θλίψη, τα πάθη του Χριστού Χρυσαλίδα :μεταμόρφωση, αλλαγή Δέσιμο των ματιών : άγνοια, αμαρτία Ανάσα : ζωή, ψυχή Στήθος : μητρότητα, θρέψη, προστασία, αγάπη Πεταλούδα : ψυχή, αθανασία Κύκλος : σύμβολο του σύμπαντος, της ολότητας, αυθεντική τελειότητα, της ολοκλήρωσης Έμβρυο : κουκίδα στο κέντρο του κύκλου, το σημείο αρχής της δημιουργίας και αναπαρίσταται με το τριπτυχο νερό- αβγό -λωτό Μάτι : Θεία Δίκη, διαφώτιση, γνώση Φτερό : αλήθεια, ουρανός, ψυχή Ψάρι : προέλευση και διατήρηση της ζωής Δάσος : πνευματικός κόσμος Ωκεανός :; ύπαρξη της ύλης, πορεία ζωής, Μεγάλη Μητέρα Δέντρο : σύνθεση του παραδείσου, γη και νερό, ομφάλιος λώρος, το κέντρο του κόσμου.

April Fool's Day

The life of a scavenger changes when he finds a book in the trash

Astonished

A family is involved in a conflict following a marriage proposal.

Athens Stalking

Ένας άντρας βλέπει μια κοπέλα στον δρόμο,στο κέντρο της Αθήνας,και αρχίζει να την ακολουθάει. Ένας τουρίστας που του ζητάει μια πληροφορία γίνεται η αιτία για να την χάσει. Και λίγο μετά...οι ρόλοι αλλάζουν.

Ayoob

* Η ταινία δεν προβάλλεται προς το παρόν στο site λόγω της υλοποίησης του Βραβείου Πανελλήνιας Διανομής της από την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος (Ο.Κ.Λ.Ε.) * The film is not currently available online due to the implementation of its Pan-Hellenic Distribution Award by the Federation of Greek Cinema Clubs (F.G.C.C.) Synopsis Ayoub is transfered to the hospital with a hearse instead of an ambulance.

BE CAREFUL

ΝΕΑΡΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

Beautiful Roses

Beggars are the lightest persons in the world, no body value them because they raise their hand for money instead work. There is a lot of scope for degrading them self as well as the Country's Reputation in front of foreigners,It clearly establishes the poverty level of every nation. This Film clearly show's you, how hero Inspires a Beggar to lead his life. In a word very Inspiring film.

BLACK TIE

Ζώντας στο σπίτι της διαφθοράς, με μόνη συντροφιά το χρυσόψαρο αρ. 268, ένας μοναχικός υπηρέτης αναζητά διέξοδο στα προβλήματα κάθε αποτυχημένου, που είναι ακόμη ζωντανός.....

Blue Doggy Strikes Again

Μια μικρή ιστορία ενός σκυλιού που παίρνει εκδίκηση από τον ιδιοκτήτη του που δεν τον ταΐζει καλά.

Britti (profession)

Nakul was a graduate scholar and had a respected job to run his family. After the shutdown of their company, he had to became a street hawker to earn the two time bread for his family. He left his profession (Bitti) to perform the new profession (Britti) of street hawker. His son Aloke disrecpects Nakul for this job. In course of time, Aloke had to become street hawker for few months due to bad phrase of time before getting a job. During this course he realized his father's situation and felt great respect for him and his profession.

Buried parody

Σύντομο σατυρικό σχόλιο της ταινίας "BURIED" του Rodrigo Cortes.

CARMEN CYCNI

Ένας κυνικός σκηνοθέτης αναζητεί χρηματοδότη για το καινούργιο του έργο. Μέσα στο χάος της οικονομικής κρίσης και του χώρου του θεάματος, δύο παραγωγοί συγκρούονται μεταξύ τους σε μια πρωτοφανή σφαγή.

Changing 1/2

Ένα 2λεπτο video για την στιγμή που αποφασιζεις να αλλαξεις μέχρι να το καταφέρεις.

Chapter twenty one

Η Τζάκι είναι ψυχοπαθής. Σκοτώνει ανθρώπους. Αυτή τη φορά η Τζάκι σκοτώνει τη Μπίλι.

Circle of a Wolf

Ενα lovestory μεσα απο μια σκοτεινη ματιά

CIRCO DE LA VIDA

Εξαφανίστηκε ο εικονιζόμενος ηλικιωμένος κύριος μαζί με δύο (2) μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Δίδεται αμοιβή.

Confinement

Confinement is about an immigrant girl who struggles to find jobs in her field because of her illegal status. Her lost relationship with her family forces her to stay trapped sharing a life with her drug addict boyfriend.

CONTRA PLEBEM

Ένας νεαρός, επίδοξος φρουρός της τάξης, πηγαίνει στο πάρκο για να μελετήσει. Το έργο του όμως δεν είναι καθόλου εύκολο.Όλα τα στοιχεία της φύσης είναι εναντίον του.

Cube

A man is pushing forward a big cube while people are passing by without noticing him. People are standing in front of a deep pit. The man throws the cube inside of the pit and now people can pass from top of the pit.

Damn it !

During the financial crisis, a man will do anything to survive.

Day out

Οι άνθρωποι, εξ αιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη, είναι αναγκασμένοι να ζουν στο σκοτάδι, καθώς δεν μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με το φως του ήλιου. Ο Έκτορας ξυπναεί και αντιλαμβάνεται ότι οι γονείς του έχουν φύγει.΄ Καλείται να αντιμετωπίσει τη μοναξιά, αλλά και το φόβο πως οι γονείς του έχουν καεί. Μια γυναίκα εισβάλει στο χώρο του, για να ανατρέψει τα μέχρι τότε δεδομένα.

DE ARCHITECTURA

Ένας αρχιτέκτονας κάνει μια μακάβρια ανακάλυψη στοεργοτάξιο του υπό κατασκευή κτιρίου του. Αρχίζει να αναρωτιέται αν τα πρόσφατα παράξενα όνειρά του ήταν πράγματι όνειρα..

DEAD ON TIME

Μια νέα κοπέλα προσπαθεί να αποδράσει από τα χέρια κακοποιών που απειλούν να την εκτελέσουν, αλλά ανακαλύπτει πως ο θάνατος είναι το μικρότερο από τα προβλήματά της.

DELIRIUM TREMENS

΄Ενας εφιάλτης? Κάποιες αναμνήσεις? Ψευδαισθήσεις? ΄Η απλά οι τελευταίες στιγμές ενός αλκοολικού?

DESERTUM

Ένας άντρας περπατά στην κόλαση. Μόνη του ελπίδα Τα φώτα των άλλων. Όλοι τους όμως έχουν πια σβήσει.

DIE PROJEKTION

Η προβολή μιας αγχωτικής διαδρομής με τους ρυθμούς και τις εικόνες ενός λιγότερο συνηθισμένου εφιάλτη.

Doppelganger

Akash is a paralyzed man living alone in suburban Mumbai. Like every other guy he ives regular life with a well-paying job, a social circle and a decent home. But all this has come for a price; something that he had to pay in order to change his reality and overcome his limitations.

Dreams

Ονειρικός περίπατος με παρέα την μουσική και τον χορό.

ELEVENTH HOUR

Μια νεαρή γυναίκα καθηλωμένη στο κρεβάτι του σπιτιού της, βρίσκεται στο μεταίχμιο ζωής και θανάτου έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Ο πολυαγαπημένος της αδελφός, ζει μαζί της την ύστατη στιγμή της. Η ψυχή της γυναίκας στην τελευταία της πνοή περνάει σε ένα άλλο κόσμο.

END OF STORY

Αλίκη: Μια αναζήτηση μέσα στο μυαλό ενός κοριτσιού που πρόκειται να συναντήσει τον πατέρα του μετά από 20 χρόνια. Τι έμεινε από την ιστορία ενός παραμυθιού...

ENGRAVED ROSE

Μια γυναίκα αντιμέτωπη με την απώλεια. Οι επιλογές της, η μνήμη που πονάει και η λήθη που αδικεί… Είναι άραγε η τέχνη της ικανή να της προσφέρει τη λύτρωση που προσδοκά;