Παράλληλες εκδηλώσεις

Οι ταινίες που έρχονται στο bigbang θα ακολουθούν μια διαδρομή προβολών και παρουσιάσεων στη διάρκεια του έτους. Από την σελίδα αυτή θα παρακολουθείς τον προγραμματισμό που θα γίνεται.

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Παλαιότερες εκδηλώσεις

 1. Στο Μακεδονικό Ωδείο, οι ταινίες του bigbang
  Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Δράμας, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 θα προβληθούν στην αίθουσα του Μακεδονικού Ωδείου οι ταινίες του bigbang που έτυχαν βράβευσης και διανομής. 17 ταινίες σε ψηφιακή προβολή είναι η αρχή για μια πάγια προβολή των βραβευμένων ταινιών του bigbang στο φεστιβάλ της Δράμας.
 2. Προβολή των βραβευμένων ταινιών του bigbang
  Στις 5 Αυγούστου 2008 στο Τζουμέρκα art φεστιβάλ έγινε η προβολή των βραβευμένων ταινιών του bigbang. Σε ένα από τα πλέον όμορφα μέρη της Ελλάδας, ένα πραγματικά ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέρον φεστιβάλ τεχνών φιλοξένησε και πρόβαλε τις 17 βραβευμένες ταινίες του bigbang.
 3. Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης
  Η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης σε συνεργασία με την T-short παρουσιάζουν το BigBang online shortfilm festival Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 ώρα 6μ.μ.
 4. Προβολή του περυσινού προγράμματος του bigbang
  Προβολή του περυσινού προγράμματος του bigbang στο εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι προβολές θα γίνουν στις 3/12 και στις 6/12 στην αίθουσα εκδηλώσεων Αβράαμ Μπεναρόγια στο ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και στις 4/12 και 5/12 στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, καθημερινά από τις 18.00.
 5. Μεταμεσονύκτια προβολή των ταινιών του bigbang στο Υδραμα στο φεστιβάλ της Δράμας.
  Για πρώτη φορά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ της Δράμας 2006, έγινε από το bigbang ψηφιακή προβολή των ταινιών και μάλιστα σε μεταμεσονύκτια προβολή. Η εκδήλωση θεωρήθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, κράτησε μέχρι τις τέσσερις το πρωί και έγινε σε πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.
 6. Προβολές των ταινιών του bigbang στο μικρό πολυτεχνείο
  Στην ταράτσα του μικρού πολυτεχνείου αλλά και στην κλειστή αίθουσά του οι ταινίες του bigbang προβλήθηκαν και συζητήθηκαν απο πολύ κόσμο που χάρηκε τον ψηφιακό κόσμο του κινηματογράφου.
 7. Προβολές των ταινιών του bigbang στο φουαγιέ του θεάτρου "Επι κολωνώ"
  Το θέατρο "επι κολωνώ" διαθέτει ένα πολύ όμορφο φουαγιέ στο οποίο κάθε Τετάρτη προβάλλονταν οι ταινίες του bigbang.
 8. Προβολή των ταινιών του bigbang στην Πάτρα.
  Με εντυπωσιακή προσέλευση κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου ολοκληρώθηκαν οι προβολές του φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους «Bigbang» στην Πάτρα, που διοργάνωσε το περιοδικό ΤΟ ΔΟΝΤΙ. Έτσι, το πείραμα να ταξιδέψουν για πρώτη φορά εκτός Αθήνας, επιλεγμένες ταινίες που έχουν υποβληθεί στο μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους που διεξάγεται μέσω Ίντερνετ, κρίνεται απόλυτα πετυχημένο. Στο «Τραμ», στο «Rocky Raccoon» και στο «Si Doux».
 9. Απονομή των βραβείων του bigbang.
  Σε πολύ όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα έγινε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η πρώτη απονομή των βραβείων του www.bigbang.gr, στην αίθουσα της κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης.Το πρώτο διαδικτυακό φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου στην Ελλάδα που δημιούργησε η Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία t-shOrt. Δες λεπτομέρειες και φωτογραφίες εδώ.