The Collector - Συλλέκτης - A short film by Thodoris Vournas (ταινία από το internet)

Ψήφισε την ταινία

Είσαι ο παραγωγός ή ο δημιουργός αυτής της ταινίας και διαφωνείς να προβάλλεται στο shortfilm.gr; Στείλε μας την γνώμη σου στο info@t-short.gr και η ταινία θα εξαιρεθεί από την λίστα μας.
Η ταινία δεν διαγωνίζεται. Είναι ενσωμάτωση στο site μας της αρχικής της ανάρτησης και η προβολή της εδώ είναι μόνο για αρχειακούς λόγους και σε καμία περίπτωση εμπορικούς.

The Collector - Συλλέκτης - A short film by Thodoris Vournas (ταινία από το internet) Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Σκηνοθέτης:
Βουρνάς Θοδωρής
Είδος:
Μυθοπλασία

Περιγραφή


Δείτε τα στοιχεία της ταινίας εδώ

«Συλλέκτης»
του Θοδωρή Βουρνά

«Αγαπάμε αυτό που θαυμάζουμε. Κι αυτό που θαυμάζουμε θέλουμε να το αποκτήσουμε"

Λίγα λόγια...

"Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν η τέχνη αντιγράφει τη ζωή ή το ακριβώς αντίθετο"
'Όταν ο Συλλέκτης εντοπίζει σε κάποιον ένα χαρακτηριστικό που θαυμάζει, πρέπει να το αποκτήσει. Ο τρόπος του σύντομος και αποτελεσματικός. Τον σκοτώνει. Φροντίζει όμως πάντα να κρατήσει ένα αναμνηστικό. Ένα αντικείμενο σχεδόν ασήμαντο, που περνάει απαρατήρητο από το ανυποψίαστο μάτι : έναν αναπτήρα, μια πένα, ένα ρολόι.
Όταν ο Άγγελος (Μιχάλης Οικονόμου) αρχίζει να υποψιάζεται τον Αλέξη (Δημήτρη Λιακόπουλο), πρέπει να τον γνωρίσει. Γίνεται ευθύς ο κεντρικός του ήρωας. Δεν τον φοβάται. Τον θαυμάζει. Και είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να μην απομυθοποιηθεί η εικόνα του.
Όταν ο Αλέξης γνωρίζει την Ειρήνη(Νεφέλη Παπαδερού), αλλάζει. Χαμογελάει περισσότερο. Η Ειρήνη μπαίνει στην τακτοποιημένη ζωή του και τον κάνει να καταλάβει ότι στις σχέσει των ανθρώπων "ο χρόνος είναι το κλειδί". Όταν όμως ο Άγγελος συναντήσει τον Αλέξη; Τι θα συμβεί τότε;

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν:
Δημήτρης Λιακόπουλος, Μιχάλης Οικονόμου, Νεφέλη Παπαδερού, Χρήστος Καπενής

Σχεδιασμός Παραγωγής: Γιάννης Δούμας Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννης Νικολέττος Βοηθός Σκηνοθέτη: Σελήνη Παπαγεωργίου Διευθυντής Φωτογραφίας: Φανούρης Καζάκης Ηχοληψία: Αντώνης Ζερβός Μοντάζ: Γιώργος Τσιρογιάννης
Σενάριο: Κατερίνα Βαϊμάκη Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς
Παραγωγή: Direct Productions, Protasis Productions

φωτογραφίες backstage: Γιάννης Πρίφτης

www.facebook.com/syllektis.film/