Simon Says - (μικρού μήκους) (ταινία από το internet)

Ψήφισε την ταινία

Είσαι ο παραγωγός ή ο δημιουργός αυτής της ταινίας και διαφωνείς να προβάλλεται στο shortfilm.gr; Στείλε μας την γνώμη σου στο info@t-short.gr και η ταινία θα εξαιρεθεί από την λίστα μας.
Η ταινία δεν διαγωνίζεται. Είναι ενσωμάτωση στο site μας της αρχικής της ανάρτησης και η προβολή της εδώ είναι μόνο για αρχειακούς λόγους και σε καμία περίπτωση εμπορικούς.

Simon Says - (μικρού μήκους) (ταινία από το internet) Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Σκηνοθέτης:
Τσεμπερόπουλος Νίκος
Είδος:
Μυθοπλασία

Περιγραφή

Δείτε τα στοιχεία της ταινίας εδώ. 

Ο Σάιμον ζει μοναχικά στο Λονδίνο, αποξενωμένος από το περιβάλλον του. Κάποιες νύχτες του μήνα επισκέπτεται τους φίλους του από το facebook.

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Νίκος Τσεμπερόπουλος | Παραγωγή: Νίκος Τσεμπερόπουλος, Met Film School | Φωτογραφία: Παύλος Σταμάτης | Μοντάζ: Νίκος Τσεμπερόπουλος, Νίκος Βαβούρης, Σιμόν Νέστι | Μουσική: KU | Ηθοποιοί: Στίβεν Μόρτιμερ, Βασιλική Βλάχου, Κιθ Αϊλς.

Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους καλλιτέχνες και στους δημιουργούς, καθώς και στις εταιρείες τους.
Η παραπάνω ταινία δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό όφελος και κανένα σκοπό ως προς την παραβίαση των αξιώσεων που έχουν οι εταιρείες καθώς και οι ανωτέρω δημιουργοί του, αλλά προορίζεται μόνο για διασκέδαση.
Εάν πάραυτα θίγονται τα συμφέροντα κάποιου ή οι δημιουργοί της ταινίας το επιθυμούν, για οποιονδήποτε άλλο λόγο, είμαι πρόθυμος να προβώ στην άμεση και οριστική διαγραφή του.