Ψήφισε την ταινία

Για να ψηφίσεις την ταινία, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
Η ταινία ψηφίστηκε από 0 επισκέπτες με βαθμολογία 0,00 (για τη βαθμολόγηση των ταινιών χρησιμοποιήθηκε ο αλγόριθμος Bayesian, τον οποίο εφαρμόζει και η Internet Movie Database).

Φωτογραφικό υλικό

Η Καλύτερη Εμπειρία της Ζωής μου Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Χώρα:
ΕΛΛΑΔΑ
Είδος:
Μυθοπλασία
Έτος:
2004

Τεχνικά στοιχεία

Format:
miniDV
Χρώμα:
Χρώμα
Διάρκεια:
20' 0''
Ήχος:
Stereo

Συντελεστές

Σκηνοθέτης:
Γκίνος Μιχάλης & Παπαθωμόπουλος Σπύρος
Παραγωγός:
Σπύρος Παπαθωμόπουλος
Σενάριο:
Σπύρος Παπαθωμόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας:
Μιχάλης Γκίνος
Μοντάζ:
Σπύρος Παπαθωμόπουλος, Μιχάλης Γκίνος
Ηθοποιοί:
Παναγιώτης Χρονόπουλος, Ναταλία Κακουλίδου, Παναγιώτης Βγενόπουλος, Παναγιώτης Φράγκος, Γιάννης Καραγλάνης, Γιώργος Μπατικούδης
Άλλοι συντελεστές:
Μουσική επιμέλεια: DJ dimitris of athens.

Περίληψη

Τρεις νέοι θα γνωρίσουν διαδοχικά έναν μυστηριώδη άντρα που γράφει συνθήματα στους τοίχους, με σκοπό «να ξυπνήσουν το μυαλό των ανθρώπων της πόλης». Εκείνος παρασύρει τους τρεις νέους στο χώρο του για να κλέψει τις εμπειρίες τους. Απ’ αυτή την επεισοδιακή τους συνάντηση θα εκτιμήσουν την αξία της συντροφικότητας.

Σκεπτικό - Σχόλια

Μια ταινία μυστηρίου και χιούμορ που προφασίζεται έναν αστικό μύθο για να βρει την κρυμμένη αλήθεια στις καθημερινές διαδρομές μιας μεγάλης πόλης.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

Βιογραφικό σκηνοθέτη Γκίνος Μιχάλης & Παπαθωμόπουλος Σπύρος

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΝΟΣ είναι ηθοποιός. Σπούδασε σκηνοθεσία, θεατρολογία και υποκριτική. Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο. Δικό του θεατρικό έργο έχει ανέβει στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Μεταφράζει θεατρικά έργα.
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ είναι διπλ. ηλεκτρολόγος μηχανικός. Παρακολούθησε μαθήματα θεατρολογίας στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μεταφράζει θεατρικά έργα από τα Αγγλικά και Γαλλικά.
Η ταινία «Η Καλύτερη Εμπειρία της Ζωής μου» βραβεύτηκε στην ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΒΙΝΤΕΟ 04 με το 4ο βραβείο κοινού και προβλήθηκε στο 45ο Φεστιβάλ Κινημ/φου Θεσσαλονίκης στην «Ανοιχτή Οθόνη».
Η ταινία τους «Love Ghost» προβάλλεται στο διαγωνιστικό τμήμα του Big Bang.

Σχόλια επισκεπτών

από το νεότερο από το παλιότερο
Για να δημοσιεύσεις τα σχόλιά σου, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
12/11/2007 10:39:58 μμ

ishor@cursed.gr

File karagiozis74 mallon sxoliazeis alli tainia.


Prosopika emena de mou arese. De mou perase kanena ixnos apo tin agwnia tou kentrikou xaraktira oson afora tin enoxlisi tou apo to kounoupi.

Oson afora tin teleutaia ataka....me ton tropo pou eisilthe,evgale mia geloiotita, thumizontas diafimisi entomoktonou. Einai krima.
25/7/2007 2:20:53 πμ

karagiozis74@yahoo.gr

καλη προσπαθεια αλλα καποιες λεπτομεριες χαλανε το συνολικο αποτελεσμα.
ο ηχος ποιο προσεκτικος. στο ιδιο διαλογο ειχε εντονο διαφορετικο μπακραουντ (τζιτζικια), εντονη ηχό στο γκαραζ, διαφορα στην ενταση κλπ. καταλαβαινω οτι η ηχογραφηση εγινε απο το μικροφωνο της καμερας αλλα μπορουσε να ηταν καλυτερη. επισης το μονταζ να ηταν λιγο ποιο στιβαρο. πολλα τα 19 λεπτα του εργου.τελος καποιοι ρολοι ηταν ποιο απαιτητικοι απο αυτο που μπορουσαν να δωσουν τα παιδια που επαιζαν. πολλα στα ειπα ε; παντως πιστευω οτι το "εχεις".
7/7/2007 8:14:08 μμ

pchrono@yahoo.com

Αφού ο κριτικός κινηματογράφου litridis βαριέται να πατήσει το Alt Shit και να γράψει στα ελληνικά, πάλι καλά που έγραψε μια λέξη. Ίσως όμως να μην ξέρει άλλη λέξη αλλά και ούτε ελληνικά!
5/7/2007 3:23:18 μμ

k@k.gr

Σχετικά με το προηγούμενο σχόλιο:
Δεν έχω πρόβλημα με τα σκατά πλην του ότι μυρίζουν πολύ άσχημα. Η ποιο εποικοδομητική κριτική και το καλύτερο σχόλιο συμβαίνουν όταν δεν περιέχουν κάθε λογής βρίσιμο. Αν το bigbang υπάρχει, είναι για να κριτικάρουμε και να σχολιάζουμε με επιχειρήματα. Εξ΄ άλλου είναι προτιμότερο ένα μικρό κειμενάκι με θέση και άποψη από μια δύσοσμη λέξη σαν την παρακάτω που ανέφερες...

Αν στα "σκατά" απαντήσω με "σκατά" το μόνο αποτέλεσμα είναι ο βόθρος...

από το b.b_Κ.Χ

3/7/2007 11:34:05 μμ

litridis@yahoo.gr

skata
23/6/2007 1:01:13 πμ

pchrono@yahoo.com

Καλό