Ψήφισε την ταινία

Για να ψηφίσεις την ταινία, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
Η ταινία ψηφίστηκε από 2 επισκέπτες με βαθμολογία 0,50 (για τη βαθμολόγηση των ταινιών χρησιμοποιήθηκε ο αλγόριθμος Bayesian, τον οποίο εφαρμόζει και η Internet Movie Database).

Φωτογραφικό υλικό

the Knife Αναλυτικά στοιχεία ταινίας

Γενικά στοιχεία

Χώρα:
ΕΛΛΑΔΑ
Είδος:
Μυθοπλασία
Έτος:
2012

Τεχνικά στοιχεία

Format:
HD XDCAM
Χρώμα:
Χρώμα
Διάρκεια:
4' 14''

Συντελεστές

Σκηνοθέτης:
Δημήτρης Πέμμας
Παραγωγός:
Δημήτρης Πέμμας
Σενάριο:
Δημήτρης Πέμμας
Διεύθυνση Φωτογραφίας:
Δημήτρης Πέμμας
Ηχοληψία:
Δημήτρης Πέμμας
Μοντάζ:
Δημήτρης Πέμμας
Ηθοποιοί:
Δημήτρης Πέμμας, Μάξιμος-Ιωάννης Κατσιδήμας

Περίληψη

Μια νύχτα ενώ ο ήρωας μας κοιμάται σπίτι του, ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος ο οποίος τον ξυπνάει. Πιστεύοντας ότι έχει μπει κάποιος κλέφτης στο σπίτι, παίρνει ένα μαχαίρι από την κουζίνα και πάει να κοιτάξει…

Σκεπτικό - Σχόλια

Η ταινία μου ήρθε σαν ιδέα ενα βράδυ που ήθελα να γυρίσω κατι σε μονόπλανο, επηρεασμένος απο σχετικό μάθημα που κάναμε στο σεμινάριο εκείνο το απόγευμα. Μιας και ειμαι fan των θρίλερ μου ήρθε αυτό το concept στο μυαλό, δηλαδή να βλέπουμε όλοι την ιστορία απο την οπτική γωνία ενός μαχαιριού. Φώναξα λοιπόν έναν φίλο μου σπίτι και το γυρίσαμε σε 3 ώρες.

Βιογραφικό σκηνοθέτη Δημήτρης Πέμμας

Το όνομα μου είναι Δημήτρης Πέμμας. Είμαι 27 χρονών και μένω στην Αθήνα. Από μικρός έχω πάθος με τον κινηματογράφο. Γυρίζω μικρού μήκους ταινίες με φίλους ερασιτεχνικά από την ηλικία των 15, που πήρα την πρώτη μου κάμερα. Το 2009 παρακολούθησα μαθήματα στο London Film Academy από όπου πήρα Πιστοποιητικό Σκηνοθεσίας. Τον Νοέμβρη του 2012 ξεκίνησα το Σεμινάριο Σκηνοθεσίας του Χρήστου Πυθαρά στο Booze Cooperativa, το οποίο κράτησε περίπου 4 μήνες.

Σχόλια επισκεπτών

από το νεότερο από το παλιότερο
Για να δημοσιεύσεις τα σχόλιά σου, πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς (δωρεάν).
26/9/2012 10:55:03 πμ

jimpemmas@hotmail.com

Για περισσότερες μικρού μήκους ταινίες μου, μπείτε στο blog μου στη δειύθυνση http://panamaxprod.blogspot.gr/ ή στο κανάλι μου στο youtube στη διεύθυνση http://www.youtube.com/user/jimpemmison?feature=mhee